Λαμπερά εγκαίνια για το Pre-Easter Charity Pop Up Store για την ενίσχυση των σκοπών της ΕΛΠΙΔΑΣ

Μικαέλλα Δόξα, Μαρία και Ιλένα Κόκκου, Δημοσθένης Μπούμης, Μαριάννα Λαιμού, Λώρα Τουκαλά, Έμιλυ Βαφειά https://www.panoulis.gr/

Με μεγάλη επιτυχία, πολλά χαμόγελα και με ανοιξιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Pre-Easter Charity Pop Up Store που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Elpida Youth σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα attica και τα brands MARIANNA LEMOS, EMILY VAFIAS, KOKU CONCEPT και VST SA, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, στο ισόγειο του attica Golden Hall.

Μαρία και Ιλένα Κόκκου, Μαριάννα Λαιμού, Λώρα Τουκαλά, Έμιλυ Βαφειά
Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού,
Λώρα Τουκαλά
Ευαμίλη Λαγουνάρη, Άννα Μεϊμέτη , Δέσποινα Ανδριώτη, Έμιλυ Βαφειά
Αλεξάνδρα Παπουτσή, Αναστασία Αλεξανδρίδη, Λώρα Τσουκαλά
Ζήνα Κουτσελίνη, Μαριάννα Λαιμού
Σάσα Σταμάτη, Μαριάννα Λαιμού
Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη, Λώρα Τσουκαλά, Μικαέλα Δόξα, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη,
Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη
Χάρης Ντάβλας, Τζοβάνα Βλαχάβα
Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Λάουρα Δράγνη, Μικαέλα Δόξα
Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ζήνα Κουτσελίνη
Μαριάννα Λαιμού, Χάρης Ντάβλας

To πολύχρωμο και μαγευτικό Pop Up Store θα παραμείνει μέσα στον φιλόξενο χώρο του attica Golden Hall έως και το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Κλαίρη Τσαβλίρη, Αλεξάνδρα Ποταμιάνου-Μάνεση, Νάσια Θανοπούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα

Με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και πολλά μέλη της Επιτροπής Elpida Youth, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια πραγματοποιώντας τις πασχαλινές τους αγορές προκειμένου να στηρίξουν τους σκοπούς του Σωματείου.

Μαριάννα Λαιμού

Τα μοντέρνα κοσμήματα της MARIANNA LEMOS, οι πρωτότυπες δημιουργίες της EMILY VAFIAS, τα καλαίσθητα προϊόντα των KOKU CONCEPT και οι διαχρονικές προτάσεις της VST SA εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Λώρα Τσουκαλά, Έμιλυ Βαφειά, Κατερίνα Καινούριου, Μαριάννα Λαιμού, Ιλένα Κόκου

Παράλληλα, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων του eshop του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ, όπως : πασχαλινές λαμπάδες, αρωματικά κεριά, πολύχρωμα σημειωματάρια, gadgets, παιδικά, είδη δώρων κ.α., αποτέλεσαν ιδανικές επιλογές πασχαλινών δώρων.

Χάρης Ντάβλας, Perrine Simmenauer
Jann Kaiser

Κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές από το Pre Easter Charity Pop Up Store ενισχύετε συγχρόνως και τους σκοπούς του Συλλόγου, αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μικαέλα Δόξα, Γιώργος Ασημακόπουλος

Το PreEaster Charity Pop Up Store θα παραμείνει στοattica Golden Hall Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα από τις 30 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2022 και θα λειτουργεί ώρες πολυκαταστήματος Golden Hall.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» 210-7700009 είτε μέσω mail στο: [email protected].