ΛΑΚΙΩΤΗΣ – IDEAL SΤANDARD: Επτά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

Την επιτυχημένη συνεργασία τους, που χρονολογείται από το 2014, επεκτείνουν οι εταιρίες ΛΑΚΙΩΤΗΣ και IDEAL STANDARD, προσφέροντας τα πιο καλοσχεδιασμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα σε είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου.

Βασικός στόχος της συνεργασίας αυτής που συνεχώς ισχυροποιείται, είναι η άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, με προϊόντα που προσφέρουν λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, συνδυάζοντας ποιότητα, καινοτομία, τεχνογνωσία και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η τεράστια και εξαιρετικής ποιότητας προϊοντική γκάμα σε λεκάνες, μπανιέρες, ντουζιέρες, μπαταρίες και έπιπλα μπάνιου που έρχεται ως απόρροια της δοκιμασμένης συνεργασίας των δύο κορυφαίων εταιριών του κλάδου, κάνει καθημερινά πράξη τη δέσμευση της εταιρίας ΛΑΚΙΩΤΗΣ για παροχή κορυφαίων εμπειριών εξυπηρέτησης.

Η εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ διατηρεί σημαντικές συνεργασίες με πολυεθνικές του εξωτερικού, με τις οποίες έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες αποτελώντας ένα σημαντικό εταίρο στο απαιτητικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των ειδών μπάνιου και πλακιδίων.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία ισχυροποιεί την παρουσία της στην ελληνική αγορά σε είδη υγιεινής, αποτελώντας τον μεγαλύτερο Έλληνα προμηθευτή στον κλάδο με πάνω από 8.000 προϊόντα σε απόθεμα, έτοιμα προς παράδοση εντός 24ώρου.

Σε όλα τα καταστήματα ΛΑΚΙΩΤΗΣ, καθώς και στο eshop www.lakiotis.gr, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια εξαιρετική ποικιλία από πλακάκια, μπαταρίες λουτρού, νιπτήρος, κουζίνας, είδη εντοιχισμού, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου και πολλές ακόμα λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, πάντα με εξασφαλισμένο απόθεμα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση της εταιρίας, η συνεργασία με την IDEAL STANDARD αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής για την εξέλιξη του επιχειρησιακού μοντέλου της που στόχο έχει την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της, το σύγχρονο design, την άμεση εξυπηρέτηση και το άψογο after sales service.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.lakiotis.gr/
Λ. Θηβών 471, Ίλιον, Ελλάδα
210 26 15 730
[email protected]