Λένα Σταμέλου (Lena Loo) “Ιστορία μου, Αμαρτία μου”

Η Λένα Σταμέλου (Lena Loo) είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια με συμμετοχή σε διάφορα μουσικά σχήματα και παραστάσεις. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, HolywoodStageJazzpoint, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) και θέατρα (Ήβη, Αθηνά, Κάτια Δανδουλάκη κ.ά.).

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μπαλέτου και modern theater jazz χορού καθώς και σεμινάρια musical στο Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανά. Είναι μέλος της Gospel χορωδίας στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και της χορωδίας Chores της Μαρίνας Σάττι. Τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στο cabaret jazz με old hollywood επιρροές, συνεχίζοντας μαθήματα Jazz τραγουδιού με την Τέρρυ Βακιρτζόγλου και musical με τον Βασίλη Αξιώτη.

Πρόσφατα έχει δημιουργήσει μαζί τους συνεργάτες της, το δικό της μικρό cabaret project (Jazzy Souls), με εμφανίσεις σε διάφορες σκηνές της Αθήνας. Η πρώτη της επίσημη διασκευή σε αυτό το στυλ ως Lena Loo είναι το θρυλικό τραγούδι «Ιστορία μου, Αμαρτία μου» της Ρίτας Σακελλαρίου.

Μέσα από μία διαφορετική μουσική προσέγγιση, η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια καινοτομεί με τους συνεργάτες της και ταξιδεύει τον ακροατή στο παρελθόν με έναν ιδιαίτερο ήχο!

Δείτε το Official Video που είναι οπτικοποιημένο σε filmnoir ατμόσφαιρα: https://youtu.be/J9tcw656ps0

Καλή Ακρόαση!

Lyrics: Ψυχογιός Κώστας
Music: Μανισαλής Γιώργος
Originally perfomed by Ρίτα Σακελλαρίου
Recorded-mixed at inspiral studio
Trumpets: Κοκόλης Διονύσης
Piano-Bass: Παζιώτης Σπύρος
Video Direction by Redbox Studio
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Lena Loo

SOCIAL MEDIA

FACEBOOK: https://web.facebook.com/lena.stamelou.7?_rdc=1&_rdr

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lena.loo.actress/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCmNLfbnEPw6ovUTx0fykG6g/featured