Κonstantina Dalla: Δίνει «Βam Bam» το μουσικό σύνθημα του καλοκαιριού

To μουσικό σύνθημα, του φετινού καλοκαιριού, δίνει η Konstantina Dalla, και είναι «Bam Bam»!

Σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού, του Valentino και του Γιάννη Ιερεμία, το «Bam Bam», σε ξεσηκώνει με τον up tempo ρυθμό του, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, θέλεις «Bam Bam», να το χορέψεις!

Η Κonstantina Dalla απογειώνει τη μουσική με τη φωνή της, χορεύει καταπληκτικά, και η υπό την σκηνοθεσία του Mike Marzz,  το «Bam Bam», που κυκλοφορεί από τη Heat the label, και το κανάλι στο Youtube, της Siganos Music, το οπτικό αποτέλεσμα, είναι εκρηκτικό, άκρως καλοκαιρινό, ξεσηκωτικό, προκαλώντας μας, να θέλουμε να τα κάνουμε όλα πλέον «Bam Bam»!

Η Konstantina Dalla αποτελεί, μία πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που έχει πολλά να δώσει στη μουσική σκηνή. Με ένα σπουδαίο βιογραφικό συνεργασιών, και με μία καλλιτεχνική πορεία, που ξεκίνησε το 2009, από την ηλικία των 20, όταν ακόμα ήταν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει, ότι έχει όλο το πακέτο, για να καθιερωθεί, και όχι «Bam Bam», στα μουσικά δρώμενα. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άντι Σαμίου, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Θάνος Πετρέλης, ο Πάνος Καλίδης, κ.α, με συμμετοχές σε πολλές μπάντες, δηλώνει φαν, της ποπ, ροκ, ξένης και ελληνικής μουσικής, καθώς και της house. Η Κonstantina Dalla, ένα πολύπλευρο ταλέντο, εκτός από σημαντικές μουσικές σπουδές, έχει αγαπήσει και την υποκριτική, με σεμινάρια μιούζικαλ, στο πλευρό σπουδαίων σκηνοθετιδών, ενώ έχει κάνει και μαθήματα κλασσικού και σύγχρονου χορού, σε επαγγελματικό επίπεδο.

Γνωρίστε την Konstantina Dalla, και αφεθείτε μαζί της, στον ρυθμό του «Bam Bam»!