Κώστας Θωμαΐδης – Ναταλί Χατζηαντωνίου – Γιώργος Μονεμβασίτης – Νίκος Καμτσής

Το ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ υποσχέθηκε και πραγματοποιεί μια συζήτηση κάθε βδομάδα με γνωστούς ανθρώπους του θεάτρου, ανθρώπους που έχουν άποψη και γνώμη για τα πράγματα και έχουν την γενναιοδωρία να την μοιραστούν μαζί μας.  Θέματα και συζητήσεις που ανέλπιστα ήρθε, ανακίνησε και τα έκανε άκρως επιτακτικά ο εγκλεισμός μας. 

Συνεχίζουμε λοιπόν και την Κυριακή 10 Μαΐου στις 7.00 μμ.

Την Κυριακή θα φύγουμε από τα αυστηρά θεατρικά τεκταινόμενα που μας απασχόλησαν τις προηγούμενες φορές και θα μιλήσουμε για τα μουσικά μας πράγματα, την μουσική δημιουργία και πως επηρεάζεται από τα νέα δεδομένα.  Ποια θα είναι η μουσική, το τραγούδι που αγαπάμε να τραγουδάμε και οι ορχήστρες που αγαπάμε να ακούμε
Ποιες άραγε θα είναι οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα «συμβαίνει» μουσική και ποιο είναι το «πρόσωπο» των δημιουργών της στην μετά-covid εποχή.
Τι σκέφτονται και τι σχεδιάζουν οι άνθρωποι που γνωρίζουν αυτόν τον χώρο καλύτερα;

Και ποιοι είναι αυτοί;
Ο τραγουδιστής και συνθέτης ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ
Η γνωστή δημοσιογράφος που πολιτιστικού ρεπορτάζ ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ
Και ο μουσικολόγος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ


Καλεσμένοι του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΜΤΣΗ που τους καλεί και θα συντονίσει την κουβέντα τους. Ελεύθερα, ανοιχτά, ψύχραιμα. χωρίς περιορισμούς και πανελίστικα κλισέ.  

Η μετάδοση του LIVE STREAMING θα γίνει μέσα από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook: https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/  

την Κυριακή 10 Μαίου στις 7 μμ. 

Οι προηγούμενες ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με τον Δημήτρη Λιγνάδη, Βασίλη Παπαβασιλείου, την Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Μάξιμο Μουμούρη καθώς και με τον Θανάση Παπαγεωργίου, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαριά είναι στο παραπάνω link και μπορεί να τις δει όποιος ενδιαφέρεται.