Κώστας Ευαγγελάτος-ART STUDIO EST – Εκθεσιακός Οκτώβρης

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, περφόρμερ, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος μετά την ολοκλήρωση των εικαστικών εκθέσεων και των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε με επιτυχία στην Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα μεταβεί στην Αθηναική έδρα του ART STUDIO EST- LA CHAMBRE για την ενεργή συμμετοχή του στα εικαστικά δρώμενα, που παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας συνεχίζονται με την τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας.

Συμμετέχει ήδη με καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία, την Ρωσία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο στο Μουσείο “ΘΑΛΑΣΣΑ”, Museum “THALASSA” στο Δήμο Αγίας Νάπα της Κύπρου, στην διεθνή έκθεση με τίτλο: “Η Ελληνική συμμαχία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο Ελληνικός πολιτισμός, η οποία παρατάθηκε μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Επίσης συμμετέχει στην μεγάλη Έκθεση ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ μελών του Επιμελητήριου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου της Δουκίσσης στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Βασ. Σοφίας 22 στην Αθήνα.

Η έκθεση με ελεύθερη είσοδο θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2020.

Στις 30 Οκτωβρίου 2020, ώρα 7.30-10 μ.μ. στα πλαίσια της έναρξης των Φθινοπωρινών ART WEEKENDS θα γίνει επετειακός εορτασμός για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ART STUDIO “EST” στην Αθήνα.

Η πρώτη εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση ντοκουμέντων από performance που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Σκωτία, την Σουηδία, την Ολλανδία και την Γαλλία, εικαστικό και θεωρητικό εκδοτικό υλικό, γλυπτά, λιθογραφίες, κολλάζ και αντικείμενα τέχνης.

Καλό, δυναμικό και δημιουργικό Οκτώβρη!!

ART STUDIO EST – LA CHAMBRECOSTAS EVANGELATOSΠΡΑΤΙΝΟΥ 87 (ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΘΝ. ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ)

Για τις επισκέψεις των φιλότεχνων απαραίτητη η προσυνεννόηση στα τηλ: 210 7294259 και 6944621286.