Κώστας Ευαγγελάτος Art-Est: Εικαστικός Φεβρουάριος 2023

O ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, που πρόσφατα τιμήθηκε από την Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών για την 50χρονη εκθεσιακή και εκδοτική του διαδρομή και προσφορά, θα συμμετέχει με ζωγραφικά έργα του σε εκθέσεις που διοργανώνονται απο πολιτιστικούς φορείς στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Ριζάρη 2-4 και Βασ. Σοφίας (Μετρό Ευαγγελισμός).

Πρόκειται για την εικαστική πολυθεαματική διοργάνωση ART4LOVE, με απονομή των βραβείων ART AWARDS, που για πρώτη φορά διοργανώνει στην Ελλάδα η DREAMTEAM, στην οποία έχει οριστεί ένας από τους ειδικούς κριτές του σημαντικού διαγωνισμού τέχνης.

Θα εκτεθούν τιμητικά δύο εικαστικά έργα του από τις ενότητες “Νεφελογραφίες” και “Συλλήψεις”.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ώρα 6.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.

Η έκθεση των έργων θα είναι στο χώρο εκθέσεων επισκέψιμη για τους φιλότεχνους στις 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου, ώρες 4 μ.μ.- 9 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή του Κώστα Ευαγγελάτου σε διεθνή ομαδική έκθεση με θέμα: “Τέχνη, σύνοδος ουρανού και γης”, που θα εγκαινιαστεί στις 10 Φεβρ. 2023, ώρα 8 μ.μ. στον ίδιο χώρο μουσειακό χώρο.

Η έκθεση αυτή στο Πολεμικό Μουσείο θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.

Ώρες επίσκεψης 9 π.μ. – 5 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.

Παράλληλα συνεχίζονται με επιτυχία τα φετινά Art Weekends στο Art Studio EST- La Chambre, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από 12.30 μ.μ.- 4 μ.μ., όπου εκθέτει με εικαστικούς συνεργάτες του ζωγραφικά, γλυπτικά, χαρακτικά έργα και εκδόσεις τέχνης και λογοτεχνίας.

Καλό, ευχάριστο και δημιουργικό μήνα!!

COSTAS EVANGELATOS 

ART-EST

Πρατίνου 87 (περιοχή Εθν.Πινακοθήκης)

116 34 Αθήνα

www.artnewsfonest.blogspot.com