Κωνσταντίνος Χριστοφόρου «Συγγνώμη»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρέφει με νέα επιτυχία!

Μετά από τρεις διαδοχικές ραδιοφωνικές επιτυχίες του, ξεκινώντας με το ξεσηκωτικό Billy Bam Bam και συνεχίζοντας με το 80’s «Δύσκολα Τα Πράγματα» και το ethnic «Σ’ Ένα Τέταρτο», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επανέρχεται δισκογραφικά με νέο single.

Τίτλος του «Συγγνώμη» – μια λέξη τόσο απλή στο να την προφέρουμε αλλά τόσο δύσκολη στο να την εννοούμε. Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα με λαϊκά στοιχεία στην οποία ο Κωνσταντίνος ξεδιπλώνει τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες δίνοντας πνοή στους μοναδικούς στίχους του Χαράλαμπου Προύντζου, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική στο τραγούδι.

Το single συνοδεύεται από ένα εξαιρετικής αισθητικής μελαγχολικό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, και μόλις κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι του Κωνσταντίνου στο YouTube.

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Συγγνώμη»:

https://www.youtube.com/watch?v=56y83Ija7PM

Βρείτε το «Συγγνώμη» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://konstantinoschristoforou.lnk.to/SignomiPR

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν στις Νότες LIVE στην Κύπρο κάθε Σαββατοκύριακο μαζί με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή, οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν τις live εμφανίσεις τους πλέον κάθε Κυριακή, ενώ τα Σάββατα απολαμβάνουμε τον Κωνσταντίνο στον ίδιο χώρο παρέα με τον Κώστα Καραφώτη και στη Στέλλα Γεωργιάδου.