Κατερίνα Ζαρίφη: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές

To πολυτελές MonAsty Autograph Collection by Marriott International, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο με διεθνές εμπορικό σήμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το χαρακτηριστικό του design και οι in-hotel προτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης που ακολουθούν την τάση της διεθνούς high-end ξενοδοχειακής σκηνής, το καθιστά τον απόλυτο προορισμό διαμονής. Το MonAsty, βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, και σε απόσταση αναπνοής από το Θερμαϊκό κόλπο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο MonAsty η Κατερίνα Ζαρίφη. Το εστιατόριο Botargo στο ισόγειο του ξενοδοχείου φιλοξένησε την Κατερίνα με τον καλό της φίλο Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ένα private dining όπου το μενού εμπνεύστηκε ο αναγνωρισμένος chef Γιώργος Στυλιανουδάκης και επιμελήθηκε ο chef Κωνσταντίνος Μποβιάτσης, ενώ την κάρτα των γλυκών σχεδίασε και επιμελήθηκε το Εxereton.

Το MonAsty, Autograph Collection αποτελεί έναν νέο προορισμό φιλοξενίας και διασκέδασης που αποτυπώνει όλο τον χαρακτήρα της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μια μοναδική εμπειρία που ενώνει όλα τα στοιχεία του αξιοσημείωτου παρελθόντος της Θεσσαλονίκης ως πολιτιστικού κέντρου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με την κομψότητα του παρόντος και του μέλλοντός της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο MonAsty η Κατερίνα Ζαρίφη. To πολυτελές MonAsty Autograph Collection by Marriott International, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο με διεθνές εμπορικό σήμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.