Καραγκιόζης κάθε Κυριακή στον Πολυχώρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι

Φίλοι του Καραγκιόζη μικροί και μεγάλοι γεια σας και χαρά σας…..

Είμαστε έτοιμοι ανανεωμένοι και σας περιμένουμε στον Πολυχώρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι για να σας διασκεδάσουμε….

Λίγα λόγια για τον Τάσο Δουρμουσόγλου

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1994 μεγάλωσε και κατοικεί στον Κορυδαλλό. Από μικρή ηλικία βρέθηκε πίσω από τον μπερντέ. Πρώτη φορά είδε παράσταση από τον Πειραιώτη Καλλιτέχνη Βάγγο Κορφιάτη την Καστέλλα, στα «Βοτσαλάκια» στην ηλικία των 2 ετών . Αμέσως τον μάγεψαν οι σκιές. Εκεί και άρχισε τη μαθητεία του που διήρκεσε μέχρι που έκλεισε το Θέατρο. Μάστοράς του υπήρξε στη συνέχεια  ο Καραγκιοζοπαίκτης Πάνος Καπετανίδης με τον οποίο συνεργάστηκε για επτά χρόνια. Μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει και έχει συνεργαστεί με πολλούς Καραγκιοζοπαίκτες, όπως είναι ο Ηλίας Καρελλάς (στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), ο Τάσος Κώνστας (Θερινό θεατράκι Φλοίσβου),ο Μιχάλης Θεοδωρόπουλος (παιδικά πάρτυ, σχολεία, κινηματογράφους και διαφήμιση) Χάρη Μπιλλίνη και Τάσο Γεωργίου στο μόνιμο Καραγκιοζοθέατρο στο Λουτράκι και με πολλούς ακόμα δίνοντας παράλληλα  και τις δικές μου παραστάσεις σε Δήμους, Συλλόγους και Σχολεία. Έχει συμμετάσχει επίσης σε διάφορα καλοκαιρινά φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, όπως στο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ της Πάτρας, με το ηρωικό έργο «Ο ήρωας Αθανάσιος Διάκος», λαμβάνοντας το βραβείο καλύτερης παράστασης, καλύτερων φιγουρών, σκηνικών και εφέ. Τα τελευταία 9 χρόνια οργανώνει σεμινάρια κατασκευής φιγούρας για μικρούς φίλους του Καραγκιόζη, ενώ παρουσιάζει και παραστάσεις σε κινηματογράφους, θέατρα και ψυχαγωγικούς χώρους, σχολεία δήμους συλλόγους, μεζεδοπωλεία (για ενήλικο κοινό) με πλούσιο ρεπερτόριο κατάλληλα διασκευασμένο για παιδιά και ενήλικες. Επίσης δημιουργεί δικά του έργα βασισμένα πάνω στην τέχνη του Θεάτρου Σκιών.

Κατασκευάζει φιγούρες από πλαστικό και δέρμα και σκηνικά από χαρτόνι και πανί με πολύ μεράκι και αγάπη, αποσκοπώντας στη διάσωση διατήρηση και εξέλιξη της παραδοσιακής μας τέχνης.

Σας περιμένει από την Κυριακή 28/11/2021 στις 17.30 και κάθε Κυριακή στις 17.30 μαζί με τον Καραγκιόζη του να σας διασκεδάσει σε έναν πολύ ζεστό και ιστορικό χώρο (όπου έπαιζε ο Πειραιώτης καλλιτέχνης του θεάτρου σκιών ο Γιώργος Χαρίδημος την δεκαετία του 1970) στο up stage στο ανακαινισμένο ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ με διαφορετικό έργο κάθε φορά και πλούσιο ρεπερτόριο με κωμωδίες, ηρωικές-επετειακές παραστάσεις, με ηχητικά και φωτιστικά εφέ που θα συναρπάσουν μικρούς  και μεγάλους.

***ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ.***

  • Κόστος 6 ευρώ/εισιτήριο

Ελπίζουμε στην στήριξη της τέχνης μας από όλους σας….         

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1. TICKETSERVICES

2. Στα ΤΑΜΕΙΑ του Πολυχώρου

www.avlaiatheatro.gr

***  Στον χώρο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει το Υπουργείο Υγείας και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid……

**  Η παράσταση είναι Covid Free .Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση , για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης . Για παιδιά 4-17 ετών, εναλλακτικά γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου δηλαδή  self-test τελευταίου 24ωρου.

Η είσοδος γίνεται με την χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

Σε κάθε περίπτωση επίδοσης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.