Καλλιτεχνικές δημιουργίες από τον εικαστικό Χρήστο Κατσίνη στο Sissi’s Art Room

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο εικαστικός Χρήστος Κατσίνης δημιούργησε διά ζώσης ένα νέο έργο έξω από το Sissi’s Art Room που φιλοξενεί την πρώτη του ατομική έκθεση MYTHO|PLASMA. Επισκέπτες και περαστικοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον δημιουργό επί τω έργω και να συνομιλήσουν μαζί του.

Έχοντας εισπράξει τη θερμή υποδοχή του κόσμου, η Σίσσυ Λαγού και το Sissi’s Art Room ανανεώνουν το ραντεβού με τον καλλιτέχνη για το Σάββατο 4 Μαρτίου από τις 12:00 μέχρι τις 14:00, ώστε να συνεχίσει το έργο του και δεσμεύονται για περισσότερες αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον, με μοναδικό σκοπό την επαφή των δημιουργών και των δημιουργημάτων τους με το κοινό.

Το Sissi’s Art Room βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 7, στην Κηφισιά (Εμπορικό Κέντρο Φοίνικες) και συνεχίζει να «αγκαλιάζει» την τέχνη με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Αναδεικνύει το έργο των σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, χωρίς να παρακάμπτει τη μακραίωνη ιστορία της ελληνικής τέχνης.

Η έκθεση MYTHO|PLASMA παρατείνεται μέχρι και τις 24 Μαρτίου.

Ωράριο Sissi’s Art Room

Τρίτη έως Παρασκευή: 11:00-20:00

Σάββατο: 11:00-15:00

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο εικαστικός Χρήστος Κατσίνης δημιούργησε διά ζώσης ένα νέο έργο έξω από το Sissi’s Art Room που φιλοξενεί την πρώτη του ατομική έκθεση MYTHO|PLASMA.