Κάντο όπως η Κατερίνα Γερονικολού

Ηλιοπροστασία και ταυτόχρονη καλλυντική περιποίηση για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Ο ήλιος είναι από τους κυριότερους παράγοντες γήρανσης, γι’αυτό η καλύτερη αντιγηραντική φροντίδα της επιδερμίδας  είναι η αντηλιακή προστασία κάθε μέρα, όλο το χρόνο. Ακόμη κι αν η επιδερμίδα σου είναι νεανική, χρειάζεσαι προστασία ώστε να αποφύγεις την εμφάνιση των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης και το σχηματισμό δυσχρωμιών που προκαλεί ο ήλιος. Γι’αυτό κάθε πρωί δεν ξεχνάμε την αντηλιακή μας!

Συνδύασε την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία με την καλλυντική περιποίηση, επιλέγοντας την αντηλιακή κρέμα προσώπου Histoplastin SUN® Protection. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προσφέρει 3 σε 1:

1. Προστατεύει από τη φωτογήρανση.
2. Ενισχύει την ελαστικότητα.
3. Αυξάνει την ενυδάτωση.

Χρησιμοποίησέ την καθημερινά για πρόληψη ρυτίδων και κηλίδων που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία. Παράλληλα, τα πολύτιμα συστατικά που περιέχει, όπως ALKANNIN ACTIVE, Υαλουρονικό οξύ, Aloe Vera περιποιούνται και ομορφαίνουν την επιδερμίδα κάθε μέρα.

Eπιπλέον, η ανάλαφρη υφή Cream to Powder προσφέρει άμεση απορρόφηση και ματ φινίρισμα στην επιδερμίδα. Αν θέλεις να έχεις ελαφριά κάλυψη και χρωματική ομοιογένεια στην επιδερμίδα σου, μπορείς να την επιλέξεις με χρώμα (ΤΙΝΤΕD). Η Histoplastin SUN®ΤΙΝΤΕD προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο κάθε επιδερμίδας, χάρη στο Color Adjust System. Έτσι το πρόσωπο φαίνεται πάντα περιποιημένο, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ!

Για επιδερμίδα προσώπου όμορφη, υγιή, λαμπερή και νεανική, κάνε στροφή στην πιο ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή προστασία Histoplastin SUN® Protection!

Κάντο όπως η Κατερίνα Γερονικολού! Κάνε στροφή στην πιο ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή προστασία Histoplastin SUN® Protection. Για αποτελεσματική ηλιοπροστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και ταυτόχρονη καλλυντική περιποίηση της επιδερμίδας!