«Ιστορίες να σκεφτείς» στο Metropolitan the Urban Theater

«Ιστορίες να σκεφτείς» του Χόρχε Μπουκάι στη σκηνή!

Από τέλη Σεπτεμβρίου ανοίγει η αυλαία της σαιζόν στο Metropolitan the Urban Theater

Με το εμβληματικό έργο και παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Χόρχε Μπουκάι με τίτλο «Ιστορίες να σκεφτείς»,  που παρουσιάζεται δραματοποιημένο, για πρώτη φορά στης Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Αντώνη Καραγιάννη, θα αρχίσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022 η νέα θεατρική σαιζόν για το METROPOLITAN URBAN THEATER (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2 τηλ. 2311 284773).

Το κοινό συμμετέχει σε μια εκρηκτική συνάντηση μιας παρατεταμένης συνεδρίας όπου οι ρόλοι εναλλάσσονται διαρκώς. Σύντομα όλοι γίνονται ταξιδιώτες και μέρος ενός ονείρου.  Ο ψυχοθεραπευτής ονομάζει τις συνεδρίες ταξίδια και καλεί όλους τους παρευρισκόμενους στο ταξίδι της αναζήτησης της αλήθειας.

«…Θα ταξιδέψουμε μαζί. Μην ξεχνάς το ταξίδι της αναζήτησης. Μην ξεχνάς πως είμαστε συνταξιδιώτες, συνοδοιπόροι…», αναφέρει ο ήρωας της παράστασης και συμπληρώνει: «…και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι συνεδρίες μου. Βέβαια πάντα αισθανόμουν πως βρισκόμουν μεταξύ πραγματικότητας κι ονείρου. Κι ακόμα… δεν το έχω ξεδιαλύνει…»..

Στο συγκεκριμένο έργο, ο Μπουκάι χρησιμοποιεί τη μαγική τέχνη της αφήγησης μιας ιστορίας, που όπως γράφει ο ίδιος, «σου ανοίγει πόρτες αγνοημένες, δυνατότητες που δεν τις είχες φανταστεί, δρόμους που δε βάδισες ακόμα».

«Ήταν μια φορά… “μια φορά” που από το πολύ που τη διηγήθηκαν
ακούστηκε τόσες φορές…που έγινε πραγματικότητα….».

Τα υπόλοιπα επί σκηνής!