ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΡΤΟΛΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΌς ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θετικά αποτιμά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης την πιλοτική κυκλοφορία της ειδικής καρτολίνας που είχε εκδοθεί για τους συνέδρους τριών διεθνών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης κυκλοφόρησε μέσα στον Οκτώβριο τρεις ειδικές καρτολίνες: Για την 13η Εuropean Εvaluation Society Biennial Conference,το Ecocity Builders World Summit 2019 και για την 8η Διεθνή Συνάντηση στο Δρόμο του Μεταξιού για τον Tουρισμό (8th UNWTO International Meeting on Silk Road Tourism).
Οι καρτολίνες φέροντας τα λογότυπα των δύο φορέων και την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου επιδιώκοντας την στήριξη της αγοράς και την ενημέρωση των μελών του ΕΣΘ, διατέθηκαν σε εμπορικά καταστήματα κι επιχειρήσεις εστίασης του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Η παραλαβή και η τοποθέτηση της εκπτωτικής κάρτας στη προθήκη του καταστήματος ήταν προαιρετική για τους εμπόρους κι επιχειρηματίες οι οποίοι πρόσφεραν είτε έκπτωση είτε κάποια ειδική υπηρεσία-εξυπηρέτηση στους συνέδρους με την επίδειξη της κάρτας συμμετοχής στις εργασίες του.
«Τα αποτελέσματα για τα μεγέθη που προέκυψαν όσο αφορά την ανταπόκριση της αγοράς είναι αξιόλογα . Μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε την περαιτέρω χρήση και εφαρμογή της ειδικής αυτής καρτολίνας στην προσπάθειά μας να προσθέσουμε ένα πλεονέκτημα στην προβολή και στο marketing της τουριστικής Θεσσαλονίκης για την διοργάνωση συνεδρίων αλλά και να υποστηρίξουμε την αγορά» ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης – αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.