Θερινή προβολή με φεγγάρι στο Πυργάκι Αιγίου

Το Θairος Film Festival αφήνοντας για λίγο τις παραλίες, έκανε για πρώτη φορά μια στάση στο πανέμορφο ορεινό χωριό του Πυργακίου Αιγίου, σε μια ξεχωριστή προβολή στην πλατεία του χωριού. Μικροί και μεγάλοι φίλου του κινηματογράφου απόλαυσαν την κλασική χολιγουντιανή ταινία «Πως να κλέψετε ένα εκατομμύριο δολλάρια».

Ο πάντα φιλόξενος Φιλοδασικός Σύλλογος Πυργακίου, μοίρασε λαχταριστό ποκ κορν στους θεατές και φρόντισε για την εξαιρετική φιλοξενία της προβολής.

Η κινηματογραφική λέσχη Αιγίου θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Φιλοδασικού Συλλόγου Πυργακίου κ. Φουρκή και τα μέλη του συλλόγου όπως και τον κ. Καραΐσκο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αιγιαλείας για τη σημαντική βοήθεια για τη διεξαγωγή της προβολής. Επίσης θερμές ευχαριστίες στην εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας Αχαιός Εοππ που βρέθηκε στην προβολή για την προληπτική προστασία σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Θairος Film Festival με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 με τίτλο FAME ROAD και σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας.

Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου Πολιτιστικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο
Μελετοπούλων 27 Αίγιο, Τ.Κ.: 25100 ΑΦΜ: 997935989 ΔΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
Τηλ. Επικ.: 6973003914, 6974033312 www.cinegio.gr