Η Yoda ODC είναι το μέλλον των ιατρικών υπηρεσιών

Τι είναι Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.);
Πρόκειται για αμιγώς Ιατρικές Μονάδες στις οποίες πραγματοποιούνται πλήθος χειρουργείων, εξετάσεων και άλλων ιατρικών πράξεων που απαιτούν ολιγόωρη παραμονή, χωρίς διανυκτέρευση. Οι Μ.Η.Ν. ή ODC (ONE DAY CARE) όπως είναι γνωστές στο εξωτερικό, είναι μια παγκόσμια τάση που αναδιατυπώνει την έννοια της ιατρικής περίθαλψης.

Η YODA ως η μοναδική προς το παρόν αδειοδοτημένη μεικτή ΜΗΝ στο λεκανοπέδιο Αττικής ευθυγραμμίζει την Ελλάδα με αυτήν την παγκόσμια τάση. Εξειδικεύεται σε 11 ιατρικά τμήματα, Οδοντιατρικό, Γυναικολογικό, Πλαστικής Χειρουργικής, Γαστρεντερολογικό, Γενικής Χειρουργικής, Καρδιολογικό, Παθολογικό, Δερματολογικό, Ορθοπαιδικό, Ιατρείο πόνου και Ιατρικό Βελονισμό. Κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αλλά και κορυφαίους στην ειδικότητά τους επιστήμονες οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων.

Επιπλέον η YODA λειτουργεί βάσει πιστοποίησης ΙSO, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στις υπηρεσίες της και την οργάνωσή της.

Χρήσιμα links για την κλινική Yoda: https://www.yoda-odc.gr/ https://www.yoda-odc.gr/services/enallaktiki-iatriki/