Η Samsung παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Υπολογιστών, συνεχίζει τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα, φιλοξενώντας μια σειρά από δράσεις στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, οι αθλητές και το κοινό θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τεχνολογίες αιχμής της Samsung, να απαθανατίζουν και να μοιράζονται τις ξεχωριστές αναμνήσεις τους από τους αγώνες του Buenos Aires 2018.

«Η πεποίθηση πως ο κόσμος προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες ξεκινάει σε νεαρή ηλικία, γεγονός που κάνει ακόμη πιο σημαντική την υποστήριξη της νέας γενιάς που ωθεί τα όρια για να επιτύχει αυτό που δεν ήταν εφικτό έως σήμερα» δήλωσε η Younghee Lee, CMO και Executive Vice President της Samsung Electronics. «Η Samsung δεσμεύεται στο Ολυμπιακό Κίνημα και ανυπομονούμε να προσφέρουμε συναρπαστικές εμπειρίες στο νεανικό κοινό των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018».
Για να γιορτάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, η Samsung προσφέρει στους επισκέπτες καθηλωτικές και διαδραστικές εμπειρίες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τα Samsung Olympic Showcases, τα οποία αναδεικνύουν τα τελευταία ασύρματα προϊόντα και τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S9 και S9+, Gear IconX και Galaxy Tab S4. Για δώδεκα ημέρες, δύο εκθέσεις θα παραμείνουν ανοιχτές στο κοινό του Buenos Aires – η μια θα βρίσκεται στο Youth Olympic Park και η άλλη στο Abasto Mall – οι οποίες θα επιτρέπουν σε όλους να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων μέσα από την καινοτόμο τεχνολογία κινητών τηλεφώνων της Samsung.
Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018, το φίλαθλο κοινό, οι αθλητές και οι επισκέπτες των Samsung Olympic Showcases θα μπορούν να συμμετέχουν σε ένα εύρος δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν:
• Βιωματικές Δραστηριότητες: Το κοινό έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τις ολοκληρωμένες και προσβάσιμες εμπειρίες που προσφέρει η τεχνολογία Samsung μέσα από δραστηριότητές, όπως Interactive Table, My Emoji Gallery, Super Slow-mo Football Challenge και Galaxy Fitness.
• Καθηλωτική εμπειρία VR: Μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας 4D VR με τα Galaxy S9 και S9+που προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο kayak, την κωπηλασία και την χειμερινή κατάβαση.
• Εμπειρίες mobile προϊόντων και αξεσουάρ: Τα Samsung Olympic Showcases δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν διάφορα προϊόντα Samsung, μεταξώ των οποίων τα Galaxy S9 και S9+, το Gear IconX και το Galaxy Tab S4.
Στα Samsung Olympic Showcases, το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να γιορτάσει το Ολυμπιακό Ιδεώδες και να συγκεντρώσει έως και 7 ειδικά σχεδιασμένες κονκάρδες με αθλητικά και πολιτιστικά θέματα, ολοκληρώνοντας ένα πλήθος από διαδραστικές δραστηριότητες.
Στο πλαίσιο του στόχου της διάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και της βοήθειας για τη συμμετοχή του κοινού στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στον κόσμο, με μεγάλο εύρος αγωνισμάτων και αθλητικών δραστηριοτήτων, η Samsung διανέμει το Buenos Aires 2018 Youth Olympic Pass σε επιλεγμένα Samsung Stores. Με αυτό το Pass, το κοινό θα έχει ελεύθερη στα τέσσερα Youth Olympic Parks και τα στάδια των διαγωνισμών, καθώς επίσης και σε περισσότερες από 1.200 πολιτιστικές δραστηριότητες. Σχεδόν 600.000 αιτήσεις για το Pass, το οποίο έχει τη μορφή ηλεκτρονικού περιβραχιόνιου, έχουν ήδη καταχωρηθεί.
«Το μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων της Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018 θα επιτρέπει σε όλους τους επισκέπτες να αιχμαλωτίσουν τις μοναδικές εμπειρίες τους και να μοιραστούν το Ολυμπιακό Ιδεώδες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Thomas Bach. «Διαθέτοντας την καινοτόμο τεχνολογία της στους νέους αθλητές και το κοινό σε όλο τον κόσμο, η Samsung γιορτάζει τη δύναμη του αθλητισμού».
Η Samsung ξεκίνησε την ανάμειξή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως τοπικός χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ το 1988 και επέκτεινε τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Ολυμπιακών Αγώνων στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Nagano 1998. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018 διεξάγονται από 6 έως 18 Οκτωβρίου 2018, στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες news.samsung.com/global και http://www.samsungmobilepress.com/.

Σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων:

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων (YOG) είναι ένας διεθνής, πολυαθλητικός θεσμός για νέους αθλητές ηλικίας από 15 έως και 18 ετών, με εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών αξιών στη Νεολαία. Ο εορτασμός του θεσμού, ο οποίος λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια (στις δύο εκδοχές του, τη χειμερινή και την θερινή, οι οποίες πραγματοποιούνται σε εναλλαγή κάθε δύο χρόνια), προωθείται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC). Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018 θα διεξαχθούν από την 6η έως και την 16η Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει 4.000 αθλητές από 206 χώρες.

Σχετικά με την συμμετοχή της Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες:
Η Samsung ξεκίνησε την ανάμειξή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως τοπικός χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ το 1988. Από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Nagano 1998, η εταιρεία επέκτεινε τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών, παρέχοντας την ιδιόκτητη πλατφόρμα της για ασύρματες επικοινωνίες και κινητές συσκευές. Αυτές οι καινοτόμες τεχνολογίες κινητών τηλεφώνων παρέχουν στην Ολυμπιακή Κοινότητα, σε αθλητές και φιλάθλους σε όλο τον κόσμο διαδραστικές υπηρεσίες επικοινωνίας και πληροφόρησης. Η Samsung φιλοξενεί διάφορες ολυμπιακές καμπάνιες για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να επιτρέψει σε όλους να συμμετάσχουν στους Αγώνες μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων. Η δέσμευση της Samsung ως Παγκόσμιου Συνεργάτη Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζεται μέσω των αγώνων Τόκιο 2020 στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής.
Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.
Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο

https://news.samsung.com/global/