Η Samsung ανακοινώνει τους κεντρικούς ομιλητές για το Samsung Developer Conference 2018

Οι κεντρικοί ομιλητές στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών στο Σαν Φρανσίσκο θα παρουσιάσουν νέες τεχνολογίες σχεδιασμένες για το μέλλον.

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2018 – Η Samsung Electronics παρουσίασε την βασική ομάδα των κεντρικών ομιλητών του Samsung Developer Conference 2018 (SDC18), όπου χιλιάδες από τους πιο διακεκριμένους προγραμματιστές και δημιουργούς θα συναντηθούν για να εξερευνήσουν την τεχνολογία του σήμερα και να συνεργαστούν για να αναπτύξουν το λογισμικό και τις υπηρεσίες του αύριο.

Ο DJ Koh, Πρόεδρος και CEO του τμήματος IT & Mobile Communications , στη Samsung Electronics, θα ανοίξει το SDC18 με ένα διάλογο σχετικά με το όραμα του τμήματος της Samsung για το μέλλον της τεχνολογίας και τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία διαρκώς καινοτομεί για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στον χρήστη. «Στη Samsung δεσμευόμαστε για τον εμπλουτισμό των ανοιχτών μας οικοσυστημάτων εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών, την ενίσχυση των συνεργατών μας και των προγραμματιστών με σκοπό να αναπτύσσουν νέες, ευφυείς και ασύλληπτες εμπειρίες για τους καταναλωτές, δήλωσε ο DJ Koh. «Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώνουμε στο SDC18 νέα λογισμικά και εργαλεία που εκτείνονται στην AI και το loT,τεχνολογίες που θα δείξουν τον δρόμο προς τη νέα γενιά συνδεσιμότητας».

Ανάμεσα στο πλήρες πρόγραμμα των ομιλητών, το SDC18 θα περιλαμβάνει ομιλίες από διοικητικά στελέχη της Samsung που βρίσκονται στο προσκήνιο της καινοτομίας λογισμικού και υπηρεσιών:

Ο Eui-Suk Chung είναι ο Executive Vice President και Head of Software και AI, Mobile Communications Business στη Samsung. Ως λάτρης της τεχνολογίας, ο Eui-Suk θα μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο το οικοσύστημα της εταιρείας επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν απρόσκοπτες εμπειρίες για τους καταναλωτές. Θα αποκαλύψει ακόμη πώς τα νέα εργαλεία και δυνατότητες θα βοηθήσουν τους προγραμματιστές να φέρουν στη ζωή τις δημιουργικές τους ιδέες και να τις εξελίξουν ανάμεσα σε δισεκατομμύρια συσκευών.

Ο Dag Kittlaus, CEO της Viv Labs, θα μοιραστεί τη σκηνή με τον chief Technology Officer της εταιρείας, Adam Cheyer. Μαζί, θα περιγράψουν την προσέγγιση της Samsung στη στρατηγική να γίνει το Bixby πιο προσιτό, προσωπικό, φυσικό και ανοιχτό. Θα μοιραστούν με το κοινό με ποιόν τρόπο το Bixby έχει εξελιχθεί σε μια ευφυή πλατφόρμα εξυπηρέτησης, επόμενης γενιάς, σχεδιασμένη εξολοκλήρου για τους προγραμματιστές. Τέλος, θα αποκαλύψουν νέα εργαλεία Bixby, που θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να διοχετεύσουν «ευφυία» σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών Samsung.

Η Jaeyeon Jung είναι Vice President και Head του Service Security Technologies Group στη Samsung, όπου επιβλέπει το IoT cloud, την υπηρεσία ταυτοποίησης και άλλες υπηρεσίες κριτικής σημασίας ως προς την ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Jaeyeon θα συζητήσει για την πρόοδο του SmartThings, από την ανακοίνωση της ενσωμάτωσης του οικοσυστήματος το 2017 και θα αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο αυτό έχει γίνει πιο ασφαλές, με δυνατότητα να διευρυνθεί και να είναι προσβάσιμο. Τέλος, θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσει να διευρύνεται μέσα στο 2019.

Το SDC18 θα είναι γεμάτο από ξεχωριστές δραστηριότητες μάθησης και έμπνευσης με τη συμμετοχή των Samsung experts, των συνεργατών και ηγετικών προσωπικοτήτων στην αιχμή των πιο καινοτόμων τεχνολογιών και βιομηχανιών στον κόσμο, από την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και το ίντερνετ των πραγμάτων (loT) μέχρι την υγεία, την επαυξημένη πραγματικότητα (AR), την εικονοική πραγματικότητα (VR) και τις λύσεις ασφαλείας. Περισσότεροι ενθουσιώδεις ομιλητές και ηγέτες βιομηχανιών που θα συμμετάσχουν στο SDC18 θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με τους ομιλητές τις επόμενες εβδομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση Samsung Developer Conference 2018, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα http://sdc.developer.samsung.com/. Μελλοντικές πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε στο Twitter (@samsung_dev) με τη χρήση του hashtag #SDC18.

Σχετικά με το Samsung Developer Conference

To SDC φέρνει κοντά χιλιάδες προγραμματιστές και δημιουργούς για να εξερευνήσουν την τεχνολογία του σήμερα και να οπτικοποιήσουν τι μπορεί να είναι δυνατό στο μέλλον. Το διήμερο συνέδριο θα περιλαμβάνει συναρπαστικές ομιλίες αι ανακοινώσεις, τεχνολογικές ενότητες και πολύτιμο χρόνο για δικτύωση. Ακόμη, οι ομάδες των προϊόντων της Samsung και οι συνεργάτες τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογικές και9νοτομίες και εργαλεία.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί 7 – 8 Νοεμβρίου στο Moscone West στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.
Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο

https://news.samsung.com/global/