Η MYRO gallery υποδέχεται την Καραγλάνη Μαίρη στην εικαστική έκθεση “ΕΙΣΒΟΛΗ” της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Έμπνευση και Επιμέλεια
Χρύσα Μπαρζόκα https://www.facebook.com/chris.alevra

https://www.facebook.com/epimonitexni/

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ εισβάλει και αιφνιδιάζει άλλη μια φορά την πραγματικότητα, διαταράσσοντας με χρώμα και δημιουργίες την καθημερινότητα του πολυχώρου διασκέδασης της Πύλης Αξιού.

170 μοναδικά έργα τέχνης επικοινωνούν με το κοινό στην γκαλερί και τις αίθουσες αναμονής του χώρου.

Η συλλογικότητα 37 καλλιτεχνών αναδεικνύει ότι η τέχνη πρέπει και οφείλει να πηγαίνει κοντά στο κοινό… Ώστε να μεταδίδει τα ανάλογα ερεθίσματα κατά την θέαση ή και μετά από αυτήν… Έτσι οι αισθήσεις και οι κραδασμοί μπορούν να συνομιλούν με τον θεατή ώσπου η μυστική αυτή συνομιλία να γίνεται κτήμα του …

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 19.00 σας περιμένουμε όλους στον άνετο πολυχώρο της πύλης Αξιού με όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είμαστε ασφαλείς…

Ποια η θεματολογία των έργων σας σε αυτή την πολιτισμική ΕΙΣΒΟΛΗ; Ως λάτρης της θάλασσας και της σελήνης θέλησα να παρουσιάσω ένα συνδιασμό των δύο μέσα από τα έργα μου. Συνέδεσα το βαθύ μπλέ των ελληνικών θαλασσών με φύλλα χρυσού που αντιπροσωπεύουν τον πλούτο των υδάτων μας και το καλοκαιρινό μας φεγγάρι.

Καθώς κλείνουμε τα φώτα βλέπουμε να «ζωντανεύουν» τα «κύματα» μέσα από τους καμβάδες καθώς η νέα μου σειρά ονομάζεται “glow in the dark series”.
Έχουν 3D εφέ και γυαλιστερό τελείωμα χάρη στο υγρό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τους.

Έσεις οι καλλιτέχνες είστε χαρισματικοί. Έχετε ασχοληθεί και με κάποια άλλη μορφή τέχνης; Παράλληλα λατρεύω να δημιουργώ ρεαλιστικές προσωπογραφίες με κάρβουνο και μολύβι, καθώς και διακοσμητικά εσωτερικού χώρου.

Καραγλάνη Μαίρη

Υπήρξε άλλος καλλιτέχνης στην οικογένεια και αν ναι πόσο σας επηρέασε στις επιλογές σας; Την τεχνη την αγάπησα από παιδί και είχα την τύχη και οι δύο γονείς μου να είναι καλλιτέχνες.

Τηλέφωνο: 231 0269187
email: gallerymyro@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/myrogallery
Instagram: www.instagram.com/myrogroup
polismagazino.gr
Χορηγός Επικοινωνίας