Η cruise συλλογή 2022 του brand ANTHERIS αποτελεί μία σύγχρονη έκφραση αναφορών σε πολιτιστικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας

Η ιδρυτής του fashion brand,Εύα Τσουγκράνη – Σαρρή είναι ένα πολύπλευρο δημιουργικό πνεύμα με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της ένδυσης, καθώς τα τελευταία 21 χρόνια και μετά τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας, το κόσμημα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι δυναμικό μέλος της οικογενειακής επιχείρησης HARIS COTTOΝ. Δημιούργησε την ANTHERIS με οδηγό την αισθητική της που αποκρυσταλλώνει την απλότητα ως απόλυτη ελληνική επιτήδευση.

Η cruise συλλογή 2022 του brand ANTHERIS αποτελεί μία σύγχρονη έκφραση αναφορών σε πολιτιστικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας. Είναι η αντανάκλαση του ελληνικού τοπίου και των χρωμάτων του ήλιου, της θάλασσας και της φύσης σε λινό, μετάξι, βαμβάκι, tencel και οικολογική βισκόζη που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα κάθε στιγμή της ημέρας προσδίδοντας συνεχώς το άγγιγμα της πολυτέλειας.

Είναι φαντασία που ξεδιπλώνεται μέσα από τα σχεδιαστικά στοιχεία που εμπνεύστηκε η Εύα κοιτώντας πίσω στην ελληνική ιστορία. Είναι συμμετρία και ελκυστικά εκλεπτυσμένη απλότητα που ωθούν στην επανεφεύρεση της γοητείας, φανερώνοντας το συναίσθημα, τις επιθυμίες και τα όνειρα της σύγχρονης γυναίκας.

Ανάμεσα στις συλλογές του brand ANTHERIS συναντάμε και τη Melissae!

Η Μέλισσα ήταν η πρώτη ιέρεια της Ρέας. 

Η θεά εμπιστεύτηκε στη Μέλισσα και την αδελφή της Αμάλθεια την ανατροφή του μικρού Δία όσο τον έκρυβε στη σπηλιά της Ίδας για να τον προστατέψει από τον Κρόνο.

Ο μύθος αυτός μεταφέρει, από το βάθος του χρόνου, την άρρηκτη σύνδεση των μελισσών με τη ζωή και τη διατήρησή της στον πλανήτη.Οι μέλισσες επικονιάζουν το μεγαλύτερο μέρος των καλλιεργειών, καθώς και της φυσικής πανίδας που εμποδίζει τη διάβρωση του εδάφους και παράγει το οξυγόνο. 

Έτσι, μας προσφέρουν τροφή και ανάσα. Εδώ, ο κόσμος τους μεταμορφώνεται σχεδιαστικά σε broderie anglaise σε έναν λαμπερό φόρο τιμής.

Λίγα λόγια για το brand ANTHERIS

Το brand ANTHERIS γεννήθηκε από την ένωση του άχρονου ελληνικού «κάλλους» με την πίστη σε ένα φωτεινά ελπιδοφόρο αύριο για να ενσαρκώσει με μοναδικά εμπνευσμένες δημιουργίες και αστείρευτο πάθος για ποιότητα, την προσωπική πολυπλοκότητα της κάθε γυναίκας, τιμώντας την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητά της.

Γραμμές και σχέδια πηγάζουν από την αρμονία, την ευθύτητα, την παρρησία, τη νεανικότητα του πνεύματος, την αγάπη για ελευθερία αλλά και τη δοτικότητα, και ζωντανεύουν για να αγγίξουν τη θηλυκότητα με την πολυτέλεια που προσφέρουν τα φυσικά, πιστοποιημένης αειφόρου παραγωγής, υφάσματα.

Το φως και η κληρονομιά της Ελλάδας δίνουν την παλέτα και τα μοτίβα σε συλλογές που αγαπούν το καθαρό χρώμα, αναδεικνύουν στοιχεία της ελληνικότητας και αποθεώνουν την εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website του ANTHERIS brand: https://antheris.gr

 Ανάμεσα στις συλλογές του brand ANTHERIS συναντάμε και τη Melissae! Η cruise συλλογή 2022 του brand ANTHERIS αποτελεί μία σύγχρονη έκφραση αναφορών σε πολιτιστικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας. Είναι η αντανάκλαση του ελληνικού τοπίου και των χρωμάτων του ήλιου, της θάλασσας και της φύσης σε λινό, μετάξι, βαμβάκι, tencel και οικολογική βισκόζη που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα κάθε στιγμή της ημέρας προσδίδοντας συνεχώς το άγγιγμα της πολυτέλειας.