Η Χορωδία των Μαύρων Σκυλιών με τους Π. Μουζουράκη, Φ. Δεληβοριά, Σ. Γραμμένο, Μ. Φάμελλο και Χ. Παπαδόπουλο «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ!»

Μουσική – Στίχοι: Χρήστος Παπαδόπουλος

Τι μπορεί να δημιουργηθεί όταν η αγάπη πέντε καλλιτεχνών για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη τους οδηγήσει σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων με αφορμή το τραγούδι του Χρήστου Παπαδόπουλου «Σε ευχαριστώ Λουκιανέ!»;

Μα φυσικά η Χορωδία των Μαύρων Σκυλιών! Οι Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Μουζουράκης, Σπύρος Γραμμένος, Χρήστος Παπαδόπουλος (Ρεβάνς) και Μανώλης Φάμελλος ευχαριστούν τον Λουκιανό και ενώνουν τις φωνές τους για να μας χαρίσουν, ως μία υπέροχη χορωδία, το τραγούδι που έδωσε και τον τίτλο σε ολόκληρο το album – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη που κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και σε όλα τα δισκοπωλεία.

Στην παρέα τους φυσικά και η τραγουδοποιός Μαρία Κηλαηδόνη, ψυχή του μπαρ και της συγκεκριμένης παραγωγής!

Έπαιξαν οι μουσικοί Πάνος Τόλιος  (τύμπανα, κρουστά), Μανώλης Φάμελλος (μπάσο), Πάνος Κατσικογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα), Στέφανος Δανιηλίδης (πιάνο), Χρήστος Παπαδόπουλος (κλαρινέτο), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα) και Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι).

Η ενορχήστρωση έγινε από τον Μανώλη Φάμελλο και τους μουσικούς. Η ηχοληψία, η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν από τον Βασίλη Κορρέ ενώ οι φωνές ηχογραφήθηκαν από τον Μάριο Λαζ Ιωαννίδη στο Studio Soundflakes. Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι του Γιώργου Γερανιού.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη μπορείτε να βρείτε
στο επίσημο site https://www.loukianoskilaidonis.gr/