«Η χαμένη αθωότητα της Άννας Φρανκ»

H θεατρική ομάδα Entremosotros, της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, κλείνει την τρίχρονη επιτυχημένη πορεία του έργου «Η χαμένη αθωότητα της Άννας Φρανκ» με μία παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο που θα πραγματοποιηθεί τη

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 20:30

Παραθέτουμε στοιχεία για την ταυτότητα της παράστασης, που διοργανώνεται από την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και τον Ανεξάρτητο Τομέα Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την ευγενική υποστήριξη των: Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάς-Κύπρος, Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και Λέσχη Lions Θεσσαλονίκη-Μακεδονία.

Συντελεστές:
Διανομή:
Στελίνα Ζακάρ Άννα Φρανκ
Αλμπέρτο Σεβή Όττο Φρανκ
Αλίκη Άντζελ Έντιθ Φρανκ
Σαλίνα Μαϊρ Μαργκό Φρανκ
Χριστίνα Χαρατσίδου Πετρονέλλα Βαν Ντάαν
Αλμπέρτο Πέρεζ Χανς Βαν Ντάαν
Σολομών Γκερσών Πήτερ Βαν Ντάαν
Χρήστος Βυρώζης Γιαν Ντούσελ
Δαυίδ Ναχμίας Κύριος Κράλερ
Βάλια Χρυσοχόου Μιπ Γκις

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαλλούχος
Βοηθός σκηνοθέτη: Αλμπέρτο Σεβή
Σκηνικά: Αλμπέρτο Σεβή & Κάρεν Απινιάν
Ενδυματολόγος: Ρικέτα Ζακάρ
Μουσικοί: Ηλίας Ναχμίας & Μίνα Αμανατίδου
Φωτισμός: Εύα Σεβή
Ηχητική υποστήριξη: Ηλιάνα Ερρέρα
Μακιγιάζ: Σέλλη Βεντούρα
Κομμωτής: Διονύσης Νικοπολίδης
Η παράσταση «Η χαμένη αθωότητα της Άννας Φρανκ» έχει παρουσιαστεί σε θεατρικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη, το Σοχό, τους Αμπελόκηπους, το Παλαιόκαστρο, τη Λάρισα, το Βόλο, και το Άργος Ορεστικό αποσπώντας τα θερμότερα σχόλια του κοινού.

Σημειώνουμε ότι η παράσταση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τους σκοπούς των Παιδικών Χωριών S.O.S. μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως μακαρόνια, ρύζι κ.λ.π. ή απορρυπαντικά.