Η Χάρις Αλεξίου κάνει «Κατάθεση Ψυχής»

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και δημιουργός στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στον Κανάλι της Βουλής.

Η «Κατάθεση Ψυχής» έχει αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια και θερμή υποδοχή από μέρος του μουσικόφιλου -και όχι μόνο- κοινού.

Στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής έχουν φιλοξενηθεί και σκιαγραφηθεί με μεστό τρόπο προσωπικότητες όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Πετρολούκας Χαλκιάς, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Κώστας Χατζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Κατσαρός, Μανώλης Μητσιάς, Μαρία Φαραντούρη, Γιώργος Χατζηνάσιος και Ελένη Ροδά (με τη σειρά που παρουσιάστηκαν οι προσκεκλημένοι).

Ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής ανοίγει με την μοναδική -με την ουσία της λέξης- Χάρις Αλεξίου.
Η συνομιλία της με τον Κώστα Μπαλαχούτη καλύπτει δύο εκπομπές. Όπως μας είπε ο τελευταίος, θα της άξιζαν πολλές περισσότερες προκειμένου να παρουσιαστεί μια αντιπροσωπευτική «σύνοψη» της μεγάλης διαδρομής της ερμηνεύτριας και των σημαδιακών συνεργασιών της.

Ο Μπαλαχούτης, παρότι άνθρωπος του τραγουδιού, συνηθίζει να ψηλαφίζει αρκετά την παιδική ηλικία και τον οικογενειακό περίγυρο των συνεντευξιαζόμενών του, σε συνδυασμό με τα κοινωνικά γεγονότα μέσα απ’ τα οποία «γαλουχήθηκαν», γι’ αυτό η συζήτησή του με την Χάρις Αλεξίου, αναμένεται με ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.
Έτσι κι αλλιώς η παρουσία της Αλεξίου σε μια εκπομπή αποτελεί μέγα καλλιτεχνικό γεγονός, ένα παραπάνω όταν, αυτό προσδοκάμε τουλάχιστον, απέναντι της θα έχει έναν γνώστη της ιστορίας και των εξελίξεων στο χώρο του τραγουδιού.

Η πρώτη «Κατάθεση Ψυχής» της Χάρις Αλεξίου θα μεταδοθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι.
Η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, μισή ώρα μετά μεσάνυχτα (ξημέρωμα Τρίτης)

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μαριανός

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=qMF9alxBeSU