Η Φαίη Σκορδά με cozy διάθεση

Η Φαίη Σκορδά με cozy διάθεση προτείνει ένα ζεστό total look με τσάντα, ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ της εταιρίας DOCA. Εντυπωσιάζει με ένα σύνολο που αναδεικνύει την μονοχρωμία και την κομψότητα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια λατρεύει την εταιρία και δεν χάνει την ευκαιρία να το αναφέρει στην εκπομπή της αλλά και στην καθημερινότητα της. Η αγαπημένη #DocaGirl, ένα fashion icon, που χρόνια τώρα ακολουθείτε από χιλιάδες θαυμάστριες για τις στιλιστικές προτάσεις, μας συμβουλεύει πως ένα κλασσικό κομμάτι μπορεί ταυτόχρονα να είναι μοντέρνο και να μας συντροφεύει στην καθημερινότητα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Κάθε μήνα, η Φαίη Σκορδά δεν ξεχνά να ανανεώνει το νέο τεύχος του καινοτόμου Doca app και να το παρουσιάζει στην εκπομπή της με αγάπη!

Ανακάλυψε τώρα και εσύ τις προτάσεις της Φαίης Σκορδά, καθώς και αμέτρητους συνδυασμούς από μοδάτα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ στο #DocaApp –Interactive fashion magalogue.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, λοιπόν, και κατέβασε ή ανανέωσε το #DocaApp τώρα την νέα extra SALE έκδοση του Ιανουαρίου + Φεβρουαρίου και ταξίδεψε εντελώς δωρεάν σε ένα μαγικό κόσμο μόδας και ομορφιάς.

Το DocaApp είναι διαθέσιμο σε Google Play & App Store