Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στην εκπληκτική ταινία μικρού μήκους του TravelStaytion.com

Το TravelStaytion.com είναι μια πλατφόρμα online κρατήσεων που εδρεύει στο Λονδίνο και παρέχει 85.000 premium διαμερίσματα και βίλες σε περισσότερους από 650 προορισμούς παγκοσμίως. Το TravelStaytion πιστοποιεί και συνεργάζεται με τους διαχειριστές ακινήτων και τους μεμονωμένους ιδιοκτήτες που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και υπηρεσίες.

Με μία ταινία μικρού μήκους, το TravelStaytion.com προσεγγίζει το vibe του Λονδίνου και την εκπληκτική τοπική αίσθηση. Αυτή η σύντομη ταινία έχει μαγνητοσκοπηθεί για τις ανάγκες του επανασχεδιασμένου ιστοτόπου της Travelstaytion.com με κεντρικό πρόσωπο την παγκοσμίως γνωστή ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου. Tο αίσθημα της απόδρασης και ο προορισμός του Λονδίνου είναι ο κεντρικός άξονας στον οποίο κινήθηκε ο βιντεογράφος. Ο τίτλος του είναι: To Capture the Moment, To create a Memory…

Youtube Link: https://www.youtube.com/watch?v=Qkc91CF_mPw

Παρακολουθήστε την εκπληκτική ταινία μικρού μήκους και ταξιδεύετε στο vibe του Λονδίνου και την εκπληκτική τοπική αίσθηση όπου το TravelStaytion έχει σχεδιαστεί για να παρέχει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το TravelStaytion.com ιδρύθηκε από Έλληνες και έχει έντονη δραστηριότητα στο Λονδίνο και την Ελλάδα.