Η ταινία «Πίστομα» του Δημητρίου Αποστολόπουλου ταξιδεύει σε φεστιβάλ του Λονδίνου

Η ταινία «Πίστομα» του σκηνοθέτη & σεναριογράφου, Δημητρίου Αποστολόπουλου, επιλέχθηκε από το Λονδρέζικο φεστιβάλ κινηματογράφου Lift-Off First-Time Filmmakers Showcase 2023 του Lift-Off Global Network.

Το Lift-Off Global Network, έχει  έδρα τα Pinewood Studios του Λονδίνου, όπου γυρίστηκαν ταινίες, όπως James Bond, Star Wars, Alien 3 και άλλες.

Ως καλλιτέχνης, ο Δημήτριος Αποστολόπουλος δημιουργεί ταινίες για να εκφράσει τον εσώτερο εαυτό του και για να συνδεθεί σε βαθύτερο πνευματικό επίπεδο με το κοινό.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένας άνδρας που έλειπε για χρόνια στον πόλεμο, επιστρέφει ξαφνικά στο σπίτι του, έχοντας ανακαλύψει ότι η γυναίκα του έχει κάνει παιδί με άλλον άνδρα και αποφασίζει να εκδικηθεί.

Βασισμένη στο ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, η ιστορία επικεντρώνεται στις τρεις πρωταρχικές αρχαιοελληνικές έννοιες πεπρωμένο, ύβρις, νέμεσις. Ο αρχέγονος πρώτος φόνος του Κάιν φωτίζεται και ζωντανεύει μέσα από τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας.

#LiftOffGlobalNetwork #LiftOffFilmFestivals #LiftOffSessions #FirstTimeFilmmakerSessionsAugust #SupportIndieFilm #Πίστομα #ταινίαμικρούμήκους #ΔημήτριοςΑποστολόπουλος #σκηνοθέτης #σεναριογράφος #PinewoodStudios Pinewood Studios #Λονδίνο #Αγγλία #ΗνωμένοΒασίλειο Lift-Off Global Network #ελληνικό #δελτίοτύπου #φεστιβάλκινηματογράφου

https://pinewoodgroup.com/

https://www.facebook.com/PistomaShortMovie

https://pistomashortmovie.tumblr.com/

https://www.instagram.com/pistomashortmovie/

https://shorturl.at/ftB69 #English #trailer #Subs