Η συνεργασία της Jeanne Σταυροπούλου και της Όλγας Ζαριφοπούλου πίσω από το νέο concept store στη Γλυφάδα

Η Jeanne Σταυροπούλου και η Όλγα Ζαριφοπούλου ένωσαν την εμπειρία και τις ιδέες τους, στο καλό νεανικό ρούχο και στο ημιπολύτιμο κόσμημα αντίστοιχα σε ένα κοινό project δημιουργώντας το πρώτο concept store στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 18, στη Γλυφάδα.

Το νέο και δυναμικό brand διαχρονικών, θελκτικών και ευκολοφόρετων κοσμημάτων OZAR, με καταστήματα στο Golden Hall και στη Μύκονο σε συνεργασία με το ευρέως γνωστό The Shop με Ιταλικά αλλά και Ελληνικά νεανικά brands σας προτρέπουν να ανανεώσετε το look και το στυλ σας με τα υπέροχα νεανικά ρούχα και κοσμήματα. 

Το νέο concept store αποτελεί το νέο hot spot στη Γλυφάδα, που συνδυάζει το καλό ρούχο με την υψηλή ποιότητα και δημιουργώντας outfits που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν. Είναι ο απόλυτος προορισμός των natural chic teenagers και κάθε νέα συλλογή αποπνέει το αμίμητο ιταλικό στυλ, καθώς όλοι οι σχεδιαστές του group είναι Ιταλοί. 

Με στόχο την σύγχρονη γυναίκα που θέλει να λάμπει στην καθημερινότητά της και να νιώθει ανανεωμένη και με αυτοπεποίθηση, η νέα συνεργασία της Jeanne Σταυροπούλου και της Όλγας Ζαριφοπούλου, ολοκληρώνει την επιθυμία της κάθε γυναίκας για κομψότητα, ποιότητα και στυλ! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα Instagram accounts @ozar_world και @ _theshopppp_