Η συμμετοχή της Φανής Παπαγεωργίου με την Επίμονη Τέχνη στο Μπενσουσάν Χαν

Επετειακή Εικαστική Έκθεση από την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ με στόχο να σωθεί το μνημείο του Μπενσουσάν Χαν

Η “Επίμονη Τέχνη” με μία ομαδική έκθεση ζωγραφικής επιστρέφει στο Μπενσουσάν Χαν.
Μια συλλογική έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών με καλλιτέχνες με τους οποίους μάς δένουν ίδια ιδανικά, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση, με την απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη ελευθερία που πρέπει να διέπει την πραγματική Τέχνη. Μια τέχνη Επίμονη. Η δική μας τέχνη”. Χρ. Μπ.

Η Επίμονη Τέχνη στο Μπενσουσαν Χαν. Εκεί που ξεκίνησαν όλα. Ποια είναι τα συναισθήματά σας; Ευχαριστώ πολύ! Αν και είμαι νέο μέλος της “επίμονης τέχνης”, χαίρομαι πολύ, που μπορώ κι εγώ να συμβάλω με την παρουσία μου και το έργο μου, στη στήριξη των ιδεών και του αγώνα της “επίμονης τέχνης”, στο να σωθεί το παραδοσιακό κτήριο του Μπενσουσάν Χαν!

Επίσης χαίρομαι που θα γιορτάσω μαζί με τα μέλη της “επίμονης τέχνης”, την έναρξη της “επίμονης τέχνης”, που φάνηκε να είναι πολύ ‘επίμονη”, αφού άντεξε τόσα χρόνια και από ό,τι φαίνεται θα έχει μεγάλο μέλλον. Συγχαρητήρια στην ιδρύτρια και διαχειριστρια, Χρύσα Μπαρζοκα.

Μιλήστε μας για το εργο που θα παρουσιάσετε και για τον τίτλο που επιλέξατε. Το έργο που επέλεξα να παρουσιάσω, είναι μια πανέμορφη κλασική “μπαλαρίνα”, η οποία προετοιμάζεται για να βγει στην σκηνή, αυτοσυγκεντρωνεται στον στόχο της, και είναι σίγουρη για την επιτυχία της! Ο Τίτλος θα είναι: Τόλμη και επιτυχία!

Ποιες είναι κάποιες από τις προσωπικές πεποιθήσεις που έχουν ενσωματωθεί στα έργα σας;

-Η ελευθερία του πνεύματος,

-Ισότητα,

-Ανοιχτό μυαλό που εξετάζει τα πάντα,

– Προσαρμοστικότητα σε νέες καταστάσεις.

Ποιο έργο σας είναι ο καθρέφτης της ψυχής σας; Έργο μου, Καθρέπτης της ψυχής μου, είναι η “Νεφέλη”, που πετάει στον ουρανό.(Συμπεριλαμβάνεται στα κάτωθι 5 έργα μου).

Τι σας ωθεί στη δημιουργία; Τι με ωθεί στην δημιουργία: Είναι μέρος της προσωπικότητας μου η δημιουργία, είναι ανάγκη για μένα. 

Όμως η αδικία, η ψυχή, η μεταφυσική, το βλέμμα και η ομορφιά, με ιντριγκάρουν ιδιαιτέρως για να δημιουργήσω! 

Ποια είναι η θεματολογία που σάς μαγνητίζει;

-η ομορφιά ψυχής

-το βλέμμα

– το μεταφυσικό

-το ανεξήγητο

– ο σκοπός για κάποιον αγώνα.

www.facebook.com/epimonitexni
Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr