Η Πολυξένη Καράκογλου τραγουδά για το ΚΕΘΕΑ Νόστος

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Το ΚΕΘΕΑ Νόστος σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας, αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραΐσκου 104) στις 6 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία από την Πολυξένη Καράκογλου και τους μουσικούς της.

Το ΚΕΘΕΑ Νόστος είναι ένας φωτεινός φάρος στην απεξάρτηση και στην κοινωνική επανένταξη που σε πείσμα των καιρών και των κατευθύνσεων παλεύει για στεγνά προγράμματα απεξάρτησης, είναι δίπλα σε κάθε βήμα του ατόμου αλλά και της οικογένειας του και δεν σταματάει να ενημερώνει και να διαπαιδαγωγεί τον κόσμο για τις εξαρτήσεις και τον τρόπο παρέμβασης.

Η Πολυξένη Καράκογλου σε πείσμα των καιρών δημιουργεί έργο για την περιβαλλοντική καταστροφή, τα προβλήματα της κοινωνίας, τις εξαρτήσεις και το ψυχολογικό αντίκτυπο που αφήνουν στον άνθρωπο. Κοινωνικό και πολιτικό τραγούδι σε μια εποχή apolitique, σε μια εποχή που κλείνει τα μάτια στο δυστοπικό μέλλον. Η νέα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια με την παράσταση «Όλη η γη μια φωτιά» αναζητά συνταξιδιώτες με γερό στομάχι για να βουτήξουν στο σήμερα και να ονειρευτούν το αύριο.

Παίζουν οι μουσικοί Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο, Αλέξανδρος Δερμάνης στην κιθάρα, Ντένις Παναγιωτίδης στα τύμπανα και Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί ενώ η ίδια παίζει πιάνο και έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα.

Η πρόσκληση έχει κόστος 10 ευρώ.
Για αγορά ή για ενίσχυση καλέστε στο 6947437089 και μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα στην τράπεζα Πειραιώς  
(ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ) ΙΒΑΝ GR5501720370005037037095311

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Καραΐσκου 104, Πειραιάς
Πληροφορίες: 6947437089

Ώρα έναρξης: 18.00
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου