Η πιο ψηφιακή εταιρεία της χρονιάς είναι η εταιρεία Μασούτης!

PHOTO (από αριστερά προς τα δεξιά) Ομάδα της Μασούτης: Αλέξανδρος Κβάσνιακ – Web Developer, Ελευθερία Μάττα – Data Analyst, Σάββας Τορτοπίδης – ΙΤ Manager, Κυριάκος Παντουβάκης – BI, Advanced Loyalty & Analytics Manager

Impact BITE Awards 2020

Η πιο ψηφιακή εταιρεία της χρονιάς
είναι η εταιρεία Μασούτης!
Κορυφαία διάκριση, 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία

Η εταιρεία Μασούτης απέσπασε την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης Impact BITE Awards 2020 και αναδείχτηκε «Η πιο ψηφιακή εταιρεία της χρονιάς» – Digitalized Company of the Year.

Στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας, η τεχνολογία διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη στήριξη τόσο της κοινωνίας όσο και της οικονομίας και ανέδειξε την αξία των έργων πληροφορικής. Η εταιρεία Μασούτης επένδυσε και επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις και έργα πληροφορικής με αποτέλεσμα να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις προκλήσεις των ημερών και να διακριθεί στο θεσμό BITE Awards 2020 με την κορυφαία διάκριση και ακόμη σε πολλές άλλες κατηγορίες.

Διακρίθηκε με 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία στις κατηγορίες:

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Big Data για την ανάπτυξη του μοντέλου Treatment of Churn το οποίο εντοπίζει παράγοντες που προκαλούν δυσαρέσκεια στην αγοραστική εμπειρία. Η χρήσιμη αυτή γνώση αξιοποιείται με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας.

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών με το έργο B2B Automation & EDI το οποίο συμβάλει στην πλήρη και ασφαλή Ηλεκτρονική Ανταλλαγή Πληροφοριών Παραστατικών μεταξύ εταιρειών. Το σύστημα εξασφαλίζει άμεσα και μετρήσιμα οφέλη όπως οικονομία χρόνου, εξάλειψη, αξιοπιστία, διαφάνεια και βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος καθώς δεν απαιτούνται εκτυπώσεις.

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Σύνδεση Επιχειρηματικής & ICT Στρατηγικής με το έργο Electronic Shelf Labels & Grocery Management. Το έργο αφορά την ψηφιοποίηση του οπωροπωλείου και τη ζωντανή παρακολούθηση της ροής των προϊόντων από την παραλαβή τους μέχρι την πώληση. Στην ηλεκτρονική ετικέτα η πληροφορία που προβάλλεται είναι δυναμική – παραμετρική με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος ενημέρωσής της. Περιορίζει τα λάθη που οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα και αποτελεί μια οικολογική λύση εξοικονομώντας μεγάλες ποσότητες χαρτιού αλλά και ενέργειας αφού δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, λόγω της non-volatile μνήμης που διαθέτει.

Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Business Intelligence & Analytics για το έργο Analytics Driven Campaign σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ για την από κοινού υλοποίηση προσωποποιημένης ενέργειας στην προϊοντική κατηγορία της φέτας. Ενέργεια που αποδείχθηκε επωφελής σε όλους τους μετρήσιμους δείκτες για τον προμηθευτή όσο και για την εταιρεία Μασούτης.

Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Continuous Βusiness Ιmprovement για την ανάπτυξη του έργου Backend E-commerce Management και την ολοκληρωμένη διαχείριση της λήψης παραγγελιών μέσω του eshop ή του mobile app ή τηλεφωνικά στο Call center της εταιρείας.

Η διοίκηση της εταιρείας εξέφρασε την ευχαρίστησή της τους ανθρώπους της σε έναν τομέα στον οποίο επενδύει συνεχώς και καταφέρνει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους και να ξεχωρίζει. Οι βραβεύσεις από έναν τόσο αξιόπιστο, σημαντικό και αναγνωρισμένο θεσμό όπως τα Impact BITE Awards 2020 είναι τιμητικές και αποδεικνύουν ότι γίνεται μια συνολικά πολύ καλή δουλειά στον τομέα πληροφορικής της εταιρείας.