Η περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών έχει το δικό της όνομα

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι η μούσα του τηλεοπτικού σποτ της Histoplastin Hand

Η περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών έχει το δικό της όνομα.
Φυσικά, το όνομα δεν είναι άλλο από Histoplastin Hand, η ροζ προστατευτική, ενυδατική και αναγεννητική κρέμα χεριών, με αντιγηραντική δράση. Η κρέμα αυτή είναι ειδικά διαμορφωμένη για την επιδερμίδα των χεριών, μέσα από επιστημονική έρευνα. Η Histoplastin Hand είναι ένα προϊόν 100% φυσικό και ως εκ τούτου, κατάλληλο για κάθε ηλικία.

Με την ειδικά διαμορφωμένη φυσική σύσταση του δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ, που καλύπτει την επιδερμίδα των χεριών και ενισχύει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού(skin barrier). Παράλληλα, προστατεύει από εξωγενείς ερεθιστικούς παράγοντες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες και αναπλάθει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών. Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με την εντατική ενυδατική δράση της ροζ Histoplastin Hand και τα χέρια αποκτούν, ξανά, την φυσική ελαστικότητα και την απαλότητα τους.

Δεν είναι τυχαίο, ότι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, η Κατερίνα Γερονικολού, εμπιστεύεται την Histoplastin Hand και είναι η μούσα του τηλεοπτικού σποτ της κρέμας. Για τους ηθοποιούς το σώμα τους και ειδικά, τα χέρια αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέσο εκφραστικότητας και επικοινωνίας.

Τα χέρια τους είναι ένα «εργαλείο» το οποίο πρέπει να προσέχουν. Έτσι η Κατερίνα Γερονικολού φροντίζει την επιδερμίδα των χεριών της, ούτως ώστε να έχει υπέροχα περιποιημένα χέρια και για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική τους ζωή.
Βεβαίως, και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους τα χέρια είναι ένα, ξεχωριστής σπουδαιότητας κομμάτι του σώματος. Τα χέρια μας είναι αυτά που μας βοηθούν σε όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Με τα χέρια επίσης, εκφραζόμαστε, δίνουμε χειραψίες και παίρνουμε αγκαλιές τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπορεί στις μέρες μας να μην επιτρέπονται οι χειραψίες και αγκαλιές, όμως τα χέρια μας αξίζουν φροντίδα και προστασία.
Αγαπήστε, λοιπόν, τα χέρια σας και δώστε τους την περιποίηση που αξίζουν με την ροζ δύναμη της Histoplastin Hand.
Αναζητήστε την στα φαρμακεία. Από τη HEREMCO.