Η Πέγκυ Τρικαλιώτη εξιστορεί στη Γιώτα Τσιμπρικίδου και στο Art Podcast #24 μια πορεία χρόνων…

«Η ζωή έχει ένα πλάνο για τον καθένα μας… το ένα έφερε το άλλο!»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι η ηθοποιός που δεν παρεκκλίνει από την πορεία της, που επιλέγει δύσκολους ρόλους και που συμπληρώνει ώρες πτήσης στη σκηνή με τρόπο μοναδικό! 

Από την «Εβραία» του Μπέρτολτ Μπρεχτ που κράτησε στα χέρια της παιδί ακόμη, στη Δραματική Σχολή και από εκεί σε απαιτητικούς τηλεοπτικούς ρόλους και πάνω στη σκηνή του Θεάτρου σε παραστάσεις που έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη μας….

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μιλάει για την πρώτη της φορά στην Επίδαυρο, τις συναντήσεις της με την Τζένη Καρέζη, το ξεκίνημα της με τον Μανούσο Μανουσάκη στο «Τμήμα Ηθών» μέσα από συμπτώσεις και καλές συγκυρίες, τη βραβευμένη συμμετοχή της στην ταινία «Τέλος Εποχής» έπειτα από μια ακρόαση που…οριακά πρόλαβε, τον θεατρικό ρόλο που διεκδίκησε και πήρε στο πλευρό του Γιάννη Βούρου για να βάλει τη σφραγίδα της στα «Παιδιά ενός Κατώτερου Θεού», την αγάπη της για την παράσταση «Η Απολογία της Μαρί Κιουρί»….

Ναι, κλέβει χρόνο από την προσωπική της ζωή για να είναι μοναδική πάνω στη σκηνή, να δίνει όλες τις δυνάμεις της ψυχής και του σώματός της στους ρόλους που ενσαρκώνει…. Μιλάει στην κόρη της για την αγάπη που έχει στη δουλειά της και απολαμβάνει κάθε στιγμή της οικογενειακής ζωής της… Αγαπάει το Άμστερνταμ, το Λονδίνο και το Βερολίνο, ενώ θα ήθελε να είναι πάνω σε stage σαν την Pink! Η Πέγκυ Τρικαλιώτη νιώθει την ανάγκη να αφήσει πίσω της την αμήχανη πρόσφατη περίοδο του χώρου της για να γυρίσει σε αυτό που αγαπά, με την αστείρευτη ενέργειά της…

Αυτά και πολλά ακόμη σε μια συζήτηση ενδιαφέρουσα όσο και η ίδια η Πέγκυ Τρικαλιώτη, στο Art Podcast #24 – άκουσέ το εδώ :

https://open.spotify.com/episode/11G5YWSZZKvTTeIAjzPHv6?si=lQt1X4kgRoiKu651gUzLCg  (direct Spotify link του επεισοδίου)

https://artpodcast.gr/24-peggy-trikalioti/  (podcast page )

https://artpodcast.gr/blog-peggy-trikalioti/ (dedicated blog post)