Η Νεκταρία Καραντζή

στη διεύθυνση του καινοτόμου προγράμματος σπουδών του μουσικού εργαστηρίου Χρόνης Αηδονίδης

Ο καινοτόμος κύκλος σπουδών του Μουσικού Εργαστηρίου Χρόνης Αηδονίδης υποδέχεται για μία ακόμη χρονιά τους σπουδαστές που επιθυμούν να μυηθούν αυθεντικά στον κόσμο της Ελληνικής μουσικής παράδοσης, κατά το πρότυπο διδασκαλίας του κορυφαίου δασκάλου και εμβληματικής μορφής του παραδοσιακού τραγουδιού, Χρόνη Αηδονίδη.

Το Εργαστήρι λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος του Ωδείου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (οδός Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι – λίγα μέτρα από τον προαστιακό Πεντέλης).

Ο νέος κύκλος μαθημάτων, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει διδασκαλία παραδοσιακού τραγουδιού, κατά το πρότυπο διδασκαλίας του Χρόνη Αηδονίδη, στοιχεία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής, στοιχεία Θεωρίας Δυτικής Μουσικής και στοιχεία Λαογραφίας. Δυνατότητα μαθημάτων και μέσω skype για σπουδαστές εκτός Αθηνών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, απευθυνθείτε στο [email protected]

Το Μουσικό Εργαστήρι Χρόνης Αηδονίδης έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς με τα Λύκεια Ελληνίδων όλης της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο [email protected]