Η Ζωή Συμεωνίδη συμμετέχει στην εικαστική έκθεση «Ταξίδι στο χρώμα» στην Πλάκα Μήλου

“Μελλοντικά σχέδια έχω πολλά. Να φτιάξω πολλά νέα έργα και να δοκιμάσω νέους τρόπους για να τα βελτιώσω”

Συμμετέχετε στην εικαστική έκθεση στη Μήλο στις 8 Ιουλίου. Ποιά είναι τα συναισθήματά σας και τι σας συνδέει με το νησί; Είμαι σίγουρα πανευτυχής γιατί είναι κάτι νέο. Έχω σίγουρα κάποια στιγμή ως στόχο να πάω στη Μήλο γιατί είναι πανέμορφο νησί.

Πόσο “δένεται” ο καλλιτέχνης με το έργο του; Εσείς ξεχωρίζετε κάποιο έργο σας; Αρκετά πιστεύω, γιατί για έναν καλλιτέχνη μια δημιουργία είναι σαν παιδί του, είτε ένας ζωγράφος είτε ένας συγγραφέας. Εγώ το ζω αυτό καθημερινά.

Για να ασχοληθεί κάποιος με την Τέχνη χρειάζεται να έχει ταλέντο; Η τέχνη είναι ένας τρόπος έκφρασης και αν κάποιος θέλει και νιώθει, το κάνει μέσω της τέχνης. Ναι χρειάζεται σίγουρα ταλέντο. Οι απόψεις όμως για το τι θεωρείται ταλέντο διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια και ποιοι οι φόβοι σας; Μελλοντικά σχέδια έχω πολλά. Να φτιάξω πολλά νέα έργα και να δοκιμάσω νέους τρόπους για να τα βελτιώσω. Φόβους δεν έχω και ιδιαίτερα έχω μάθει να τους καταργώ με τα χρόνια γιατί είναι απλά μέσα στο μυαλό μας…

Οργάνωση επιμέλεια:
Η ομάδα της ArtMilos [email protected]
και ο Πέτρος Μάλλης https://www.facebook.com/profile.php?id=100089958045646
https://instagram.com/artmilos23?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==

Εγκαίνια στις 08 Ιουλίου 2023. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουλίου 2023

Μήλος: χρωματιστή, άγρια, ηλιοκαμένη, δαντελωτή και γεωλογικά στολισμένη. Το νησί της θεάς Αφροδίτης, της ομορφιάς και του έρωτα.

Η έκθεση θα γίνει στον πανέμορφο χώρο της ArtMilos. Η ArtMilos βρίσκεται στην Πλάκα, όπου ακολουθώντας τα γραφικά σοκάκια της, οδηγούνται οι επισκέπτες στο μοναδικό κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα.

Οργάνωση επιμέλεια: Η ομάδα της ArtMilos [email protected] και ο Πέτρος Μάλλης https://www.facebook.com/profile.php?id=100089958045646 https://instagram.com/artmilos23?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==

Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr