Η Ελένη Δήμου είναι η καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #70

Η Ελένη Δήμου είναι ιδιαίτερη, γοητευτική, με επιλογές που δεν υπήρξαν ποτέ βολεμένες, ερωτικό ηχόχρωμα και ερεθίσματα από την παγκόσμια μουσική σκηνή στην πορεία της, αν και η ίδια υποκλίνεται στο καλό λαϊκό τραγούδι.

Η Ελένη Δήμου είναι η καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #70 

…θυμάται τον εαυτό της παιδί να μαγεύεται από φωνές, να ακούει το “Après toi” από τη μητέρα της και να καταλαβαίνει πόσο ωραία φωνή είχε και αυτή… διηγείται ιστορίες ζωής: το χέρι βοηθείας από τον Δημήτρη Χορν που την πήγε στον Μάνο Χατζιδάκι, η γνωριμία με την Παξινού, τη Λαμπέτη και τόσες ακόμη σημαντικές προσωπικότητες, τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει και ο Νταλάρας, ο Σπανός, ο Καζαντζίδης, ο Μπιθικώτσης. Ο κάθε ένας από αυτούς είναι διαφορετικό κομμάτι του παζλ της καλλιτεχνικής της ζωής, με τον σύζυγό της, τον Άκη Γκολφίδη, να είναι το βασικότερο, που φωτίζει τον δρόμο της. 

Για τον Γιάννη Σπανό μιλάει και συγκινείται, την αγγίζει και ετοιμάζεται να «τον τραγουδήσει» σε τρεις ξεχωριστές βραδιές, στη μουσική σκηνή Σφίγγα και να μας πάρει μαζί της σε πολύ προσωπικά ταξίδια…

Άλλωστε αυτό κάνει πάντα η Ελένη Δήμου!

Απολαύστε το επεισόδιο εδώ:

https://open.spotify.com/episode/6yccM7cXyBIZZmzUTwiVPF?si=474e9296e6034201    (direct Spotify link του επεισοδίου)           

https://artpodcast.gr/70-eleni-dimou/   (podcast page)

https://artpodcast.gr/blog-eleni-dimou/ (dedicated blog post)