Η Ειρήνη Μητούδη προσφέρει ένα έργο στην Ανθρωπιστική δράση της Επίμονης Τέχνης για τη Θεσσαλία στο Myro Antiques house

Φιλανθρωπική δημοπρασία: Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία μέσω της Επίμονης Τέχνης, της Myro Antiques house και του Ερυθρού Σταυρού

“Όλοι θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους η αλληλεγγύη μεταξύ μας οφείλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό που μπορεί… Σας περιμένουμε να βρείτε έργα μεγάλης αξίας με τιμές εκκίνησης που δεν έχουν επαναληφθεί βάζοντάς σας στην ευκαιρία να γίνετε συλλέκτης έργων Τέχνης βοηθώντας τον συνάνθρωπο… Προσφερουμε την Τέχνη μας ώστε να ενισχύσουμε τους πληγέντες. Σας θέλουμε έμπρακτα δίπλα μας σε αυτή την επενδυτική προσφορά με επίκεντρο τον άνθρωπο”… “Αγαπά τον άνθρωπο γιατί είσαι ΕΣΥ” Νίκος Καζαντζάκης

ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ – Ίδρυση Έμπνευση Επιμέλεια: Χρύσα Μπαρζόκα

Ποιό έργο σας προσφέρατε για αυτόν τον σκοπό; Φως μέσα στο σκοτάδι των ημερών είναι τέτοιες ενέργειες! Αν μπορώ να προσφέρω έστω και ένα μικρό λιθαράκι και εγώ, με την προσφορά τριών έργων μου δυο κολάζ και ένα ζωγραφικό θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μου!

Συμμετέχετε κι εσείς σε αυτήν την Επίμονη προσπάθεια. Πόσο πιστεύετε ότι η Τέχνη μπορεί να συμβάλει στην αλληλεγγύη και στην συναισθηματική υποστήριξη μεταξύ μας; Η τέχνη μάς κάνει καλύτερους ανθρώπους και κάνει τον κόσμο πιο υποφερτό. Μέσω αυτής μπορούμε και περνάμε αισιόδοξα μηνύματα ν’ αγγίζουμε ανομολόγητες σκέψεις και πολλές φορές να δίνουμε λύσεις στοχοποιώντας προβλήματα τονίζοντας την άμεση ανάγκη επίλυσής τους! Η τέχνη μάς ενώνει και μέσα από χρώματα, ποίηση, θέατρο, στίχους, μουσική, απαλύνει πληγές και μαλάς γεμίζει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

“Αγάπα τον Άνθρωπο γιατί είσαι εσύ” γράφει ο Έλληνας στοχαστής Νίκος Καζαντζάκης. Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο motto; Βλέποντας, ακούγοντας και φιλτράροντας μπορείς να υιοθετήσεις και να αναδείξεις πτυχές του εαυτού σου που δεν γνώριζες! Το δικό μου motto είναι «Μάθε να ακούς», αν αφουγκραστείς τον παλμό και εντρυφήσεις στα θέλω του διπλανού σου, μόνο κέρδος θα έχεις. Ειτε σε εργασιακό χώρο, είτε μέσα σε μια σχέση φιλική, ερωτική, γονεϊκή!

Με τον τρόπο σας μέσα από το ταλέντο σας στην Τέχνη θα θέλατε να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα στους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία; Τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά μόνο με πράξεις, ίσως μπορούμε να χαρίσουμε μια νότα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς.

Είναι γνωστή η δύναμη του χρώματος και της Τέχνης. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συμβάλει και σε άλλα θέματα όπως η παγκόσμια Ειρήνη; Ιδανικά ναι, μέσω αυτής διδάσκοντας την σε μικρές ηλικίες μπορούμε να αφήσουμε ανοιχτό το παράθυρο της επικοινωνίας περνώντας μηνύματα αλτρουισμού ηθικής ειρήνης, αλληλεγγύης.

Τι θέμα θα ζωγραφιζατε γι’ αυτό μέσα από την έμπνευσή σας; Τα χρώματα απο μόνα τους έχουν τις ερμηνείες τους. Θα ζωγράφιζα όλα τα χρώματα σε κίνηση με μια ευδιάκριτη αναφορά σε φτερά που παραπέμπουν σε ελευθερία.

Bio: Η Ειρήνη Μητούδη ασχολείται με την αρχιτεκτονική διακόσμηση εσωτερικών χώρων, μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή εμπορικών καταστημάτων, γραφείων, ξενοδοχείων, κατοικιών με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι ένας άνθρωπος με πάθος για δημιουργία και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η ζωγραφική σε συνδυασμό με το κολάζ πρωταγωνιστεί στην ζωή της. Έχει συμμετάσχει με έργα της, σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διδάσκει στο τμήμα Αρχιτεκτονικής διακόσμησης εσωτερικών χώρων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Από το 1999-σήμερα διευθύνει την επιχείρησή της με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την επίβλεψη κατασκευής επαγγελματικών χώρων και κατοικιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Επίμονη Τέχνη: Ιδρυση – Καλλιτεχνική επιμέλεια Χρύσα Μπαρζόκα www.facebook.com/chris.alevra
https://www.facebook.com/epimonitexni
www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr