Η δύναμη της Αλληλεγγύης στην Τέχνη! Ο Ματθαιόπουλος Ηλίας ζωγραφίζει και για την Κιβωτό του Κόσμου!!

Επιλέξτε σε ενδεικτικό αντίτιμο συνεισφέροντας.

Αναλαμβάνω ζωγραφικά Πορτρέτα «Μπούστου» και «Τριών τετάρτων» «ανφάς» και «προφίλ», διαστάσεων περίπου 0,40 Χ 0,60 (ανάλογα του θέματος) σε τελαρωμένο βαμβακερό καμβά για εσάς ή τους αγαπημένους σας, στην συμβολική αμοιβή των 100 euro.

Για κάθε έργο που θα παραγγείλετε το 20% των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου!!

Η προσφορά αφορά ΜΟΝΟ ΠΟΡΤΡΕΤΑ της αρεσκείας σας, θα διαρκέσει αποκλειστικά 2 μήνες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τον χρόνο υλοποίησης και αποπεράτωσης του κάθε έργου θα υπάρχει συνεννόηση με τον κάθε ενδιαφερόμενο και τα έξοδα αποστολής του κάθε έργου θα επιβαρύνουν τον παραγγελιοδότη.
Προτείνετε προκαταβολή του ½ της τιμής του έργου, σε λογαριασμό τραπέζης, ενδιάμεσα θα βλέπετε το πρόπλασμα και εξόφληση πριν την παράδοση.

Μαζί με το έργο, θα έχετε και την εγγύηση ότι λαμβάνετε ένα καλλιτεχνικό προϊόν, κατασκευασμένο με καλής ποιότητας υλικά και το πιστοποιητικό γνησιότητος του έργου.

Μπορείτε να στείλετε με messenger ή e-mail τη φωτογραφία που προτιμάτε και θα σας αποσταλεί το ζωγραφισμένο έργο!!

Μια πρωτοβουλία που επιτρέπει την προσβασιμότητα σε έργα Τέχνης, τις επιρροές στη συνύπαρξη, την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση, στα χρόνια της Κρίσης την ενσυναίσθηση και ευαισθητοποίηση για τις ευπαθείς ομάδες ειδικά για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!!!

Παραθέτω μερικά ενδεικτικά πορτρέτα.

Για οποιονδήποτε τύπο άλλου πορτρέτου πέραν της προσφοράς, η τιμή κατόπιν συνεννόησης.

Λίγα λόγια για την Κιβωτό του Κόσμου:

Η Κιβωτός του Κόσμου με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου 23 χρόνια τώρα φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους.
Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους.
Διαθέτει έντεκα σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 250 παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης της επιμέλειας, στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο (2), στη Χίο και στην Καλαμάτα.

Λειτουργεί το βραβευμένο πρόγραμμα (από το GENE) των γεωργικών τους σχολείων, ένα καινοτόμο παιδαγωγικό θεραπευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για νέους 16 έως 18 χρονών.

Επίσης, στο κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες – 400 παιδιά με σίτιση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση,
με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπεύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους.
Για το έργο της έχει βραβευθεί από την πολιτεία (Ακαδημία Αθηνών) και το εξωτερικό (βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2018)
κι έχει πιστοποιηθεί από το κράτος (ΕΚΚΑ – ΥΕΚΑ) ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Μη Κερδοσκοπικός Ζηνοδώρου
3 & Καλλικλέους
Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού 10442
Κολωνός – Αθήνα
Τηλ. & Fax 210.5141935, Τηλ. 210 5141953
www.kivotostoukosmou.org