Η Δάφνη Βοτανοπούλου στη διεθνή έκθεση τέχνης του Παρισιού

Ένα από τα μεγαλύτερα Art Events της χρονιάς 2023, ανοίγει τις πύλες του στη Πόλη του φωτός, το Παρίσι.

Το Art Shopping Paris, Salon International d’Arte θα διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023 και θα πραγματοποιηθεί στο Carousel du Louvre, στο κέντρο του Παρισίου.

Από τη Μέση Ανατολή στο κέντρο της Ευρώπης, το Παρίσι όπου αποτελεί την μητρόπολη διεθνών πολιτιστικών εκδηλώσεων, το καλλιτεχνικό ταξίδι συνεχίζεται για την βραβευμένη εικαστικό Δάφνη Βοτανοπούλου.

Η μοναδική Ελληνική συμμετοχή με ατομική παρουσία, θα εκθέσει έργα της ανάμεσα σε περισσότερους από 450 καλλιτέχνες και galleries από όλο τον κόσμο. Γνωστοί πίνακες της όπως η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και άλλοι, αναγνωρισμένοι σε εκθέσεις στο Dubai, Ελβετία, Αθήνα, Νέα Υόρκη και Bahrain, θα βρίσκονται εκεί, προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις σε μια καθηλωτική καλλιτεχνική εμπειρία.

Σε ένα χώρο, ικανό να φιλοξενήσει πάνω από 50.000 λάτρεις της σύγχρονης τέχνης και μέσα σε διάστημα 3 ημερών, το Art Shopping Paris 2023, αποτελεί ίσως και τη μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα έκθεση στην Ευρώπη.

Βασιζόμενη στη χρόνια επιτυχία της και συμβάλλοντας στην αυξανόμενη προβολή της Ελλάδας, ως μιας χώρας πλούσια σε ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά σε όλο τον κόσμο, η Δάφνη Βοτανοπούλου θα δώσει τη δική της Ελληνική πινελιά τέχνης προσφέροντας μια φρέσκια, ελκυστική και ειδικά επιμελημένη έκθεση για όλους τους φίλους της τέχνης που θα βρεθούν εκεί.

Rendez-vous a Paris!

@daphnes_artistry  @daphnesartistry www.daphnesartistry.com