Η ανασκόπηση της χρονιάς από τη ματιά του HEYBOX

Η founder Στέλλα Κασκαβέλη, μας παρουσιάζει την ανασκόπηση της χρονιάς από την ματιά του HEYBOX

Ένας ακόμα χρόνος πέρασε, πάει ο παλιός ο χρόνος και αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το post με ένα ακόμα κλισέ… «Καλώς ήρθες 2022!».

Το 2021 αποδείχθηκε ένας ακόμα δύσκολος χρόνος για όλους μας. Ο δεύτερος χρόνος που η υφήλιος βρίσκεται σε πανδημία. Μας δοκίμασε, μας στεναχώρησε και ίσως κάποιες στιγμές μας χαροποίησε, γιατί πάντα μέσα στη λύπη μπορεί να βρεθεί και λίγη χαρά. Για κάποιους ίσως να ήταν ο πιο δύσκολος χρόνος της ζωής τους για άλλους ίσως να ήταν απλά δυσάρεστος, αλλά νομίζω πως όλοι με χαρά και ανακούφιση υποδεχόμαστε το 2022!

Θα ήθελα να σταθώ σε αυτό το σημείο και να πω εκ μέρους όλης της ομάδας του HeyBox πως λυπούμαστε για τις ζωές που χάθηκαν μέσα στο 2021 και ευχόμαστε ολόψυχα στις οικογένειες τους κουράγιο. Ελπίζουμε ο νέος χρόνος να τους φέρει ελπίδα.

Όσον αφορά το HeyBox, το δικό μας επιχειρηματικό παιδί «γεννήθηκε» τον Απρίλιο του 2021, και είναι σε κάθε περίπτωση ένα παιδί της πανδημίας. Αυτό το παιδί που ξεκίνησε ως μια απλή ιδέα έχει φτάσει σε μόλις 8 μήνες λειτουργίας να παίρνει σάρκα και οστά. Και τι δεν κάναμε μέσα σε 8 μήνες;!

  • Βγάλαμε 22 καινούργια προϊόντα, εκ των οποίων και ροφήματα σοκολάτας που αγαπήσατε και αγαπάτε πολύ.
  • Είχαμε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε πηγαίνοντας στο Athens Coffee Festival, το highlight της χρονιάς μας!
  • Πήραμε βραβείο για την εξυπηρέτηση κοινού!
  • Κάναμε 2 ολοκληρωμένες φωτογραφικές καμπάνιες και 3 giveaways!
  • Και το πιο σημαντικό..αποκτήσαμε πιστούς πελάτες!

Έτσι, αποφάσισα να γράψω αυτό το post, για να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που μας δείχνετε. Και ακόμα περισσότερο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων μας για την αγάπη που έχουμε εισπράξει. Η στήριξη και η αγάπη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα που μας επιλέγετε!

Περισσότερα για το ΗeyBox, θα βρείτε εδώ.

Τέλος, σας ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη, δημιουργική χρονιά και με υγεία για όλους τους ανθρώπους!
Εμείς σας υποσχόμαστε πως στο 2022 θα φέρει συναρπαστικές εξελίξεις για το HeyBox… Stay Tuned!

Kαλή Χρονιά! Ευτυχισμένο το 2022!