Η Αθηνά Σακελλάρη συμμετέχει στα “Art Awards” της Dreamteam

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. (ζωγραφικη- φωτογραφία-γλυπτική-mixed media), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, αιγίδα Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και International Action Art στις 6-7-8 Φεβρουαρίου 2023!

Ως καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που επιθυμείτε να δείξετε ή να μεταφέρετε στο κοινό με τα έργα σας; Σε ό,τι δημιουργώ, καταθέτω την ψυχή μου και ευελπιστώ, αυτό να αποτυπώνεται και στα έργα μου.

Πιστεύετε πως η τέχνη είναι ικανό μέσο ή εργαλείο ώστε η κοινωνία, το σύνολο των ανθρώπων, να προοδεύσει και να εξελιχθεί; Και εάν ναι, με ποιό τρόπο; Η τέχνη εξελίσσεται από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Δημιουργεί όμορφα συναισθηματα, στο μυαλό του κάθε καλλιτέχνη και όμορφα συναισθήματα στο κοινό βλέποντας τα έργα των καλλιτεχνών. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί.

Τον Φεβρουάριο 2023 λαμβάνετε μέρος στα Πανελλήνια Βραβεία Τέχνης “ART AWARDS” της Dreamteam, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες. Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως θα κάνει τον κάθε καλλιτέχνη να προσεγγίσει το βραβείο; Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να πάρω μέρος, στα Πανελλήνια βραβεία τέχνης “ART AWARDS” της Dream TEAM στο Πολεμικό μουσείο Αθηνών. Όπως αναφέρατε ο διαγωνισμός είναι ανάμεσα, σε δεκάδες καλλιτέχνες, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν καλλιτέχνη όταν βραβεύεται ένα έργο του. Αυτή την στιγμή η χαρά μου, είναι μεγαλύτερη για αυτή τη δυνατότητα που μου δόθηκε, να πάρω μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. DREMTEAM σε ευχαριστώ θερμά!

Ποιο θεωρείτε πως είναι το χάρισμα ή το πλεονέκτημα του εκάστοτε καλλιτέχνη που τον κάνει να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να πουλάει τα έργα του; Η σκληρή δουλειά, ώστε να εξελιξει αυτό που κάνει, η έμπνευση, η ποιότητα και φυσικά η πρωτοτυπία και η ταυτότητα. Και ίσως, να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Τί είναι η Τέχνη για εσάς; Όμορφα συναισθήματα. Η φυγή από τις δυσκολίες της καθημερινότητας, είναι μαγικό, το να μη σκεφτεσαι τίποτα και να δημιουργείς έργα κάθε φορά με διαφορετικά υλικά. Δίνω ψυχή στα υλικά και αυτά μου δίνουν ζωή.

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000

Καλλιτεχνικά, ποιος είναι ο στόχος σας; Να μαθαίνω, να ακούω, να δημιουργώ και να εξελίσσομαι και με καινούργιες θεματικές ενότητες. Να είμαι υγιής, εγώ και η οικογένεια μου, για να μπορώ να συνεχίσω. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία.

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr
Χορηγός Επικοινωνίας
http://polismagazino.gr