Η αδελφή του άσου ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ στο CAVO TAGOO Mykonos

H Ραφαέλα Νεϊμάρ με την Σούλα Λιάκου στο εστιατόριο ZUMA στο CAVO TAGOO Mykonos

Το νησί των ανέμων αποτέλεσε τον φετινό καλοκαιρινό προορισμό για την αδελφή του δημοφιλή ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ.

Την Ραφαέλα Νεϊμάρ συναντήσαμε στο παγκοσμίου φήμης εστιατόριο ZUMA, το οποίο προσφέρει την φιλοξενία του στον χώρο του πολυτελούς 5 αστέρων ξενοδοχείου CAVO TAGOO Mykonos. Η ιδιοκτήτρια των ξενοδοχείων CAVO TAGOO Σούλα Λιάκου, παρευρέθηκε επίσης εκεί, προκειμένου να την υποδεχθεί.

Το ZUMA Restaurant αποτελεί δημιούργημα του Rainer Becker, και έρχεται για πρώτη φορά στις ελληνικές ακτές για να προσφέρει εξωτικές γεύσεις, εμπνευσμένες από την σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα που στόχο έχουν να καθηλώσουν τον επισκέπτη. Στο ZUMA Restaurant, η εμπειρία του φαγητού συνδυάζεται με την εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και με το φόντο του εντυπωσιακού Aquarium Bar βραβευμένων κοκτέιλ.

Την απόλαυση απογειώνουν οι επιλογές του chef, ειδικά σχεδιασμένες για το ZUMA Mykonos, που φιλοξενούνται σε εντυπωσιακά γευστικές πιατέλες.

Το εστιατόριο ZUMA στο CAVO TAGOO Mykonos λειτουργεί καθημερινά, από τη 1 μ.μ. έως τη 1 π.μ. μετατρέποντας τη χαλαρή και chic διάθεση της ημέρας σε σαγηνευτικές βραδιές, που ντύνουν με τις μουσικές τους διάσημοι διεθνείς DJs του ZUMA μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ιστοσελίδας zumarestaurant.com.