Η Αγγελίνα Βασιλειάδη συμμετέχει στα “Art Awards” της Dreamteam

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. (ζωγραφικη- φωτογραφία-γλυπτική-mixed media), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, αιγίδα Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και International Action Art στις 6-7-8 Φεβρουαρίου 2023!

Ως καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που επιθυμείτε να δείξετε ή να μεταφέρετε στο κοινό με τα έργα σας; Ως καλλιτέχνης επιθυμώ αρχικά να δημιουργήσω μέσω της θεματολογίας μου αίσθημα ευφορίας και διασκέδασης στους αποδέκτες μου μικρούς και μεγάλους και τους τελευταίους να τους γυρίσω πίσω στην παιδική τους ηλικία και τις ευχάριστες αναμνήσεις έχοντας σαν οπτικό όχημα τα καρτούν.

Πιστεύετε πως η τέχνη είναι ικανό μέσο ή εργαλείο ώστε η κοινωνία, το σύνολο των ανθρώπων, να προοδεύσει και να εξελιχθεί; Και εάν ναι, με ποιό τρόπο; Σαφεστατα η τέχνη ως πολιτιστικό εργαλείο είναι αρωγός εξέλιξης και δημιουργίας στην οιαδήποτε κοινωνία όπως και οι ίδιοι οι άνθρωποι που ασχολούνται και ψυχοθεραπεύονται μέσω της τέχνης σαν μονάδες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμοι στο κοινωνικό σύνολο.

Τον Φεβρουάριο 2023 λαμβάνετε μέρος στα Πανελλήνια Βραβεία Τέχνης “ART AWARDS” της Dreamteam, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες. Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως θα κάνει τον κάθε καλλιτέχνη να προσεγγίσει το βραβείο; Ολοι οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση είναι σίγουρα ξεχωριστοί και τα έργα τους ιδιαίτερα και διαφορετικά. Σε ό,τι αφορά τη δική μου συμμετοχή θεωρώ πως θα ξεχωρίσει η διαφορετική θεματολογία μου καθώς και ο συνδυασμός τεχνικών. Άλλωστε τα έργα του εκάστοτε καλλιτέχνη στα μάτια του κάθε θεατή διαφέρουν και αυτό είναι ενδιαφέρον σε έναν διαγωνισμό.

Ποιο θεωρείτε πως είναι το χάρισμα ή το πλεονέκτημα του εκάστοτε καλλιτέχνη που τον κάνει να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να πουλάει τα έργα του; Αυτο που ξεχωρίζει τον κάθε καλλιτέχνη είναι η αγάπη, η αφοσίωση και τα κομμάτια της ιδιοσυγκρασιας του που έχει τοποθετήσει με ζήλο πάνω στο έργο του. Θεωρώ πως αυτό είναι φανερό στο έργο μου και χωρίς να γίνεται αυτοσκοπός η πώληση θα ήθελα ο κόσμος να αγκαλιάσει τις δημιουργίες μου που εμπερικλείουν εμένα και τον τρόπο που βλέπω τη ζωή.

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000

Τί είναι η Τέχνη για εσάς; Έκφραση, αγάπη, δημιουργια και προσωπικότητα.

Καλλιτεχνικά, ποιος είναι ο στόχος σας; Να δημιουργήσω στο έπακρο, να αγκαλιάσει ο κόσμος το έργο μου και κατά συνέπεια εμένα και να βάλω όσο περισσότερο χρώμα και χαρά μπορώ στις ζωές των ανθρώπων μέσα στη δυστοπικη κοινωνία που ζούμε.

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr
Χορηγός Επικοινωνίας
http://polismagazino.gr