Επιλογές από καρδιάς !

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δημιουργούν για τη γιορτή του Βαλεντίνου!

Μοναδικές Προσφορές σε Σαλέπι και Ροφήματα Υγείας

Η αγαπημένη γιορτή για τους ερωτευμένους πλησιάζει και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συμμετέχουν στον εορτασμό της προσφέροντας όμορφες προτάσεις δώρων και ξεχωριστά προϊόντα σε προσιτές τιμές!

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη χαρίζουν μια συναρπαστική νότα στη γιορτή των ερωτευμένων, δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα δώρων, απολαμβάνοντας πάντα εκλεκτό καφέ που συνδυάζει την φρεσκάδα, την ποιότητα και το συναίσθημα.

Με το μήνυμα «Επιλογές από καρδιάς», από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου τα Καφεκοπτεία Λουμίδη παρουσιάζουν προϊόντα «καρδιάς» και μοναδικές προσφορές «αγάπης».

Συγκεκριμένα, ένας ξεχωριστός συνδυασμός για… δύο έρχεται στα Καφεκοπτεία Λουμίδη! Το «πακέτο αγάπης» περιλαμβάνει Ελληνικό Καφέ Χαρμάνι Διπλός (400gr) και θεματικά σοκολατάκια γάλακτος (200gr) με όφελος πελάτη 15%.

Και οι εκπλήξεις του Φεβρουαρίου συνεχίζονται! Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προσφέρουν ελκυστικές προσφορές στον Καφέ και στα συνοδευτικά προϊόντα τους. Από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Ελληνικό Χαρμάνι Άρωμα (500gr και άνω) που προσφέρεται με έκπτωση 10%. Επιπλέον, το εξαιρετικά αρωματικό και θεραπευτικό Σαλέπι από την Πόλη διατίθεται με έκπτωση 15% στις γεύσεις: κανέλα με γαρύφαλλο, κάρδαμο με μαστίχα και βανίλια..
Στην ίδια έκπτωση και με ξεχωριστό άρωμα αυθεντικότητας προσφέρονται και τα μοναδικά ροφήματα υγείας Cretan Herbs για την αντιμετώπιση των, Κρυολογήματος – Πονόλαιμου, Σακχάρου, , Αποτοξίνωσης, , Έντασης, Άγχους και πολλά άλλα.

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα «Καφεκοπτεία Λουμίδη» δεν σχετίζονται με τον συσκευασμένο καφέ «ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ». Το συγκεκριμένο προϊόν ανήκει από το 1987 στην εταιρεία NESTLE, η οποία το παράγει και διανέμει κατά αποκλειστικότητα.Σας παρακαλούμε να μην γίνεται καμία αναφορά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε σύγχυση.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μια Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι, τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.
Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Φίλτρου, Espresso, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Ροφήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καστοριά & Χαλκίδα.