Επετειακά προϊόντα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Μια αυθεντική ιστορία 100 χρόνων στα χέρια σας!

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας τους. Θέλοντας να τιμήσουν όλους αυτούς που αγαπούν τον αυθεντικό καφέ, δημιούργησαν μια σειρά από συλλεκτικά προϊόντα με ξεχωριστά εικαστικά. Αυτά τα μοναδικά επετειακά σκεύη καφέ μεταφέρουν τη νοσταλγία μίας άλλης εποχής μέσα από μια αυθεντική ιστορία 100 χρόνων.
Ερχόμενος κανείς στα Καφεκοπτεία Λουμίδη εκτός από φρεσκοαλεσμένο καφέ και παραδοσιακά εδέσματα, θα μπορεί να βρει τα συλλεκτικά προϊόντα και να δημιουργήσει τη δική του συλλογή κάνοντας ένα αυθεντικό ταξίδι στην απόλαυση.

Η επετειακή συλλογή των Καφεκοπτείων Λουμίδη περιλαμβάνει φλιτζάνια για τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ – μονό και διπλό -,φλιτζάνι για espresso και κούπα καφέ φίλτρου ή σοκολάτας, όλα διακοσμημένα με λογότυπα και σκίτσα που έχουν μείνει στη μνήμη μας από την πολύχρονη πορεία των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Την συλλογή συμπληρώνουν τα επετειακά μεταλλικά δοχεία για την φύλαξη του καφέ και της ζάχαρης. Κάθε επετειακό προϊόν συνοδεύεται και από ένα καρτελάκι γνησιότητας.
Οι λάτρεις του αυθεντικού καφέ και της παράδοσης σίγουρα, θα ενθουσιαστούν απολαμβάνοντας τον αγαπημένο τους καφέ σε αυτά τα πρωτότυπα συλλεκτικά σκεύη, καθώς κάθε ένα από αυτά κάνει και μια σύντομη αναδρομή στην ξεχωριστή ιστορία 100 χρόνων της Οικογένειας Λουμίδη.
Επιπλέον, μαζί με τα επετειακά προϊόντα στα καταστήματα “Καφεκοπτεία Λουμίδη” θα βρείτε μία ξεχωριστή “εφημερίδα”.. ένα νέο έντυπο επικοινωνίας, όπου συγκεντρώνει στις σελίδες του νέα “φρεσκοκομμένα” και ιστορικά.. απολαυστικά, με εκπλήξεις και πλούσιες γεύσεις.
Τα επετειακά προϊόντα είναι διαθέσιμα από τις 20/05/2019 στο δίκτυο καταστημάτων Καφεκοπτεία Λουμίδη. Μαζί λοιπόν με την πλούσια ποικιλία σε φρεσκοαλεσμένους καφέδες και παραδοσιακά εδέσματα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και τα αγαπημένα σας συλλεκτικά προϊόντα.

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη
Τα αποτελούν μια Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι, τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.
Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Φίλτρου, Espresso, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Ροφήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καστοριά & Χαλκίδα.