ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΕΙ: Βιβλίο του Γιώργου Αρσενάκου από τις εκδόσεις Έσοπτρον

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Αν δεν χτίσεις τα δικά σου όνειρα, κάποιος θα σε βάλει να του χτίσεις τα δικά του.

Να είσαι ο εαυτός σου με κάθε κόστος, με κάθε τίμημα, δύσκολο, αλλά κρατάει μια ζωή. Με αυτόν πορεύεσαι, μ’ αυτόν συνεχίζεις να ζεις.

Ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Η επιλογή είναι δική σου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μερικές φορές είναι δύσκολο να περιγράψεις ένα ταξίδι. Αναπολείς…θυμάσαι…σκόρπιες σκέψεις…σκέφτεσαι πως οι στόχοι που είχες κάποτε και οι φιλοδοξίες σου αποτυπώθηκαν σε μια πραγματικότητα. Τα όνειρα, για να τα ζήσεις, πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι, να ανοίξεις την πόρτα και να κοιτάξεις τη ζωή στα μάτια.

Να «βγεις» από τη ζώνη ασφαλείας και να «εκτεθείς». Να εκτεθείς σε αντιξοότητες και δυσκολίες. Να εκτεθείς σε ανθρώπους και συμπεριφορές. Να εκτεθείς στον ίδιο σου τον εαυτό πολλές φορές. Να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Το δικό μου ταξίδι, η δίκη μου διαδρομή δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, δεν μου εγγυήθηκε κανείς την επιτυχία. Την επιδίωξα και την κυνήγησα. Άλλωστε στη ζωή δεν σου εγγυάται κανείς την επιτυχία, την ευτυχία, την ίδια τη ζωή.

Σκέψου τι έκανες ή τι πρέπει να κάνεις, για να αξίζεις αυτές τις εγγυήσεις της ζωής.

Σκέψου πως το τίποτα που βρίσκεσαι, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι.

Σκέψου ότι μπορείς να τα καταφέρεις όλα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records, μέλος του ομίλου Panik Entertainment Group. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση και τον Γιώργο Αρσενάκο το 2011 και σήμερα είναι η no1 ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, διαθέτοντας πέντε δισκογραφικά labels και δύο divisions (δημόσιες σχέσεις και live events). Η πορεία του ξεκίνησε με σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού του Παντείου πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίστηκε σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες, πριν την ίδρυση της Panik, την οποία κατάφερε να κάνει leader της αγοράς και πρωταγωνίστρια στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Το 2021 υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής στο talent show “House Of Fame La Academia” ενώ την τηλεοπτική σεζόν του 2022 ήταν ο Music Expert του “Chart Show Your Countdown”, με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή.

Το βιβλίο “Ένα Θέλω Μπορεί” είναι η πρώτη του συγγραφική απόπειρα.

ISBN: 978-618-5579-09-8, Σελίδες: 200, Ημ.Έκδοσης: Ιούνιος 2022 Τιμή: 17,90€