«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»: Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

O Θοδωρής Αθερίδης, καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» και αυτή την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 23:10 στο MEGA.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο. «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νικορέστη Χανιωτάκη, Τάσο Χαλκιά, Γεράσιμο Σκαφίδα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άκη Σακελλαρίου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Τζένη Θεωνά, Γιάννη Δρακόπουλο, Κατερίνα Γερονικολού και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο σε μία βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις και πειράγματα. Στην παρέα τους ακόμα οι Γρηγόρης Βαλτινός, Νικήτας Τσακίρογλου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Νίκος Κουρής, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ρένια Λουϊζίδου, και Πέγκυ Σταθακοπούλου. Ο Δήμος Αναστασιάδης τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες και απογειώνει το κέφι.
Μουσική, εξομολογήσεις, γλυκές αναμνήσεις και αγαπημένοι καλεσμένοι στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» αυτής της Παρασκευής.

Instagram: @elakaithadeis
Facebook: Έλα Και Θα Δεις / Ela Kai Tha Deis

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το trailer για το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» την Παρασκευή 5Ι Φεβρουαρίου με τον Θοδωρή Αθερίδη :
https://www.youtube.com/watch?v=to9hlgNeNQ4&feature=youtu.be

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Θοδωρής Αθερίδης
Executive producer: Σεμίνα Διγενή
Συντονισμός: Μελπομένη Μαραγκίδου
Επιμέλεια Εκπομπής: Κίρκη Καραλή
Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούντζος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βλάχος
Οργάνωση Παραγωγής: Φάνης Συναδινός
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Στρουμπούλης