ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μοναδικό υπερθέαμα στην καρδιά της Αθήνας!

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μοναδικό υπερθέαμα στην καρδιά της Αθήνας!

Ένα εντυπωσιακό θέαμα, με γρήγορες ταχύτητες, δυνατές συγκινήσεις, ασφάλεια και δράση προσέφερε η “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”, η πρώτη ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πλατεία Συντάγματος. Με «τέρμα τα γκάζια», 48 πληρώματα επεφύλασσαν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό τρέχοντας με «ταχύτητες COSMOTE 5G».

Tο COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Τις απεριόριστες δυνατότητες του COSMOTE 5G μπορούν να απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps.

Αμέσως μετά την εκκίνηση του φημισμένου αγώνα κάτω από την Ακρόπολη, τα αυτοκίνητα πέρασαν μπροστά από τη Βουλή στη Λεωφόρο Β. Αμαλίας και στρίβοντας διαδοχικά αριστερά, τερμάτισαν επί της οδού Γεωργίου Α, έχοντας κυκλώσει την πλατεία. Μια συναρπαστική διαδρομή 1 χλμ., την οποία συνδρομητές της COSMOTE είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από προνομιακή θέση σε VIP area. Όσοι βρέθηκαν στην πλατεία μπορούσαν να επισκεφτούν και το περίπτερο της COSMOTE, Μεγάλου Χορηγού του αγώνα. Στο τέλος τα αυτοκίνητα έμειναν σταθμευμένα στην πλατεία (σε καθεστώς parc fermé), όπου και διανυκτέρευσαν.

Το «Ράλλυ των Θεών», που επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC) μετά από 8 χρόνια απουσίας, διεξήχθη 9-12 Σεπτεμβρίου με ειδικές διαδρομές στην Πελοπόννησο και τη Λαμία, όπου έγινε και ο τερματισμός. Η COSMOTE TV μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά όλα όσα συνέβησαν στις ειδικές διαδρομές του αγωνιστικού τριημέρου.