Εκθέσεις ζωγραφικής της Γεωργίας Τρούλη και γλυπτικής του Γαβριήλ Ανδρονικίδη

Το Myro Antiques House επεκτείνει για άλλη μια φορά τη συνεργασία του με το ξενοδοχείο AMMON ZEUS.

Το ξενοδοχειο βρίσκεται στην Καλλθέα Χαλκιδικής και θα φιλοξενήσει δυο εκθέσεις.

Η μια θα είναι έκθεση ζωγραφικής της Γεωργίας Τρούλη και η άλλη θα είναι έκθεση γλυπτικής του Γαβριήλ Ανδρονικίδη.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα παρουσιαστούν εξαιρετικά έργα τέχνης και από τους δύο καλλιτέχνες στις αίθουσες και το σαλόνι του ξενοδοχείου Ammon Zeus .

Έτσι οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν ποιοτικές διακοπές παρατηρώντας τέχνη υψηλού επιπέδου.
Το Ammon Zeus Hotel συνεργάζεται στενά με το Antique House Myro, τα τελευταία χρόνια, σε μια προσπάθεια να προωθήσει τις εκθέσεις τέχνης καθώς και την καλλιτεχνική δουλειά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Πληροφορίες για το ξενοδοχείο θα βρείτε στο: https://ammon-zeus.gr/

Σχετικά με τη Γεωργία Τρούλη:

Η Γεωργία Τρούλη γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1979. Κατάγεται από την Κρήτη και ζει στην Θεσσαλονίκη.Σπούδασε Νοσηλευτική στην Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και έπειτα σπούδασε Ψυχολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. Μετά από μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία, εισήχθη στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ όπου και αποφοίτησε το 2015.

Πραγματοποιεί ατομικές εκθέσεις, λαμβάνει μέρος σε ομαδικές καθώς και σε φεστιβάλ καλλιτεχνών. Έργα της επίσης έχουν κατά καιρούς φιλοτεχνήσει λογοτεχνικά περιοδικά (Εντευκτήριο, Ένεκεν, Θ.Ε.Α.) και βιβλία των εκδόσεων “Σαιξπηρικόν” (εξώφυλλα, βινιέτες κ.α). Από το 2008 δημοσιεύει ποιήματά της σε διάφορα έντυπα λογοτεχνικά περιοδικά καθώς και σε ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά και σε ιστοτόπους. Έχει εκδώσει πέντε ποιητικές ενότητες. Στο τριακοστό τρίτο συμπόσιο ποίησης Πάτρας παρουσιάστηκε το έργο της από τον ποιητή Αλέξανδρο Αραμπατζή. Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης και του Κύκλου Ποιητών.

Σχετικά με το Γαβριήλ Ανδρονικίδη:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958 όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε ζωγραφική, αγιογραφία και γλυπτική κοντά σε καλλιτέχνες της πόλης,(Κώστα Τσιλσαβίδη, Κυριάκο Καμπαδάκη κ.α.).
Η εικαστική του πορεία αρχίζει το 1991 με ατομική Έκθεση στο Δήμο Καλαμαριάς με ζωγραφικά και γλυπτά έργα.

Ατομικές εκθέσεις:
• 1991 Δήμος Καλαμαριάς. • 2002 Αλατζά Ιμαρέτ • 2009 Remezzo, πολυχώρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Καλαμαριάς • 2009 Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων έκθεση γλυπτικής «Ξυλο…μυθίες» γλυπτές ιστορίες 1998-2008 • 2010 Casa Bianca έκθεση γλυπτικής «Ξύλινη γλώσσα»

Ομαδικές εκθέσεις :
• 2001 1η Συνάντηση TRASH ART – Κόδρα Καλαμαριάς • 2004 2η Πανελλαδική Έκθεση Εικαστικών Δημιουργών της ΑΔΕΔΥ – Ζάππειο. • 2005 Έκθεση Εικαστικών Τεχνών Δημοσίων Υπαλλήλων Β. Ελλάδας – Αποθήκη Δ΄ Ο.Λ.Θ. • 2006 3η Πανελλαδική Έκθεση ζωγραφικής – γλυπτικής της ΑΔΕΔΥ – ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. 1ο βραβείο γλυπτικής • 2007 Έκθεση Υπαλλήλων Δήμου Θεσσαλονίκης – Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο • 2010 ΣΚΕΤΒΕ – Εικαστικές διαδρομές • 2010 Πολιτιστικό τριήμερο ΠΑΜΕ ΟΤΑ Θεσσαλονίκης – Αλατζά Ιμαρέτ • 2010 Λ΄ Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών Τεχνών 2010 Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός. Βραβείο γλυπτικής

Έργα του βρίσκονται σε δημόσιους χώρους και σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σχετικά με το MYRÓ Antiques House:

Ο Οίκος Δημοπρασιών MYRÓ Antiques House προσπαθεί μέσα από τις Δημοπρασίες και τις εκδηλώσεις που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης (μέσω της MYRÓ Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει) και να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για την διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες. Ο Οίκος βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Οδηγίες για να έρθετε και κάθε πληροφορία: www.myroauctions.gr.