Εκδήλωση τιμής για τον αυτοδιοικητικό που έφυγε_ Το κλειστό γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου παίρνει το όνομα «Θεόδωρος Χριστοδούλου»

To όνομα του αείμνηστου Θεόδωρου Χριστοδούλου παίρνει το κλειστό γυμναστήριο του Ασβεστοχωρίου. Ύστερα από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, δήμος και τοπική κοινωνία τιμούν έναν άξιο αυτοδιοικητικό, που με την προσφορά του στα κοινά στάθηκε δίπλα στο Ασβεστοχώρι και στον πρώην δήμο Χορτιάτη, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών αρχικά πρόεδρος της κοινότητας Ασβεστοχωρίου και στη συνέχεια δήμαρχος Χορτιάτη. Ονοματίζοντας το κλειστό γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου, που κατασκευάστηκε επί της θητείας του, σε «Κλειστό Γυμναστήριο Θεόδωρος Χριστοδούλου».
«Ο αείμνηστος Θεόδωρος Χριστοδούλου αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του στον τόπο του και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είτε ως κοινοτάρχης είτε ως δήμαρχος πρωταγωνίστησε στον αγώνα τον καλό. Σήμερα ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη δίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ασβεστοχωρίου, το όνομά του. Είναι μια πρωτοβουλία που αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση προς το πρόσωπο και την προσφορά του Θόδωρου Χριστοδούλου στο Ασβεστοχώρι και τον πρώην δήμο Χορτιάτη», τονίζει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης για τον επιτυχημένο αυτοδιοικητικό που «έφυγε» στα τέλη του 2017.
Το Κλειστό Γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου φιλοξενεί τις δραστηριότητες των συλλόγων της περιοχής σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, όπως μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, ενώ διαθέτει και αίθουσα γυμναστικής και μυϊκής ενδυνάμωσης για τις ανάγκες των τοπικών ομάδων.
Η τελετή ονοματοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα κόψουν τις πίτες τους ο Α.Σ Ασβεστοχωρίου και ο Σύλλογος Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου.