Είσαι υπέροχ@ όπως είσαι: Βιβλίο αυτοβελτίωσης της Έμιλι Κόξχεντ από τις εκδόσεις Μίνωας

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Σε έναν κόσμο που συχνά μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί, αυτό το βιβλίο θέλει να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε όλοι μοναδικά υπέροχοι!

Το βιβλίο της Έμιλι Κόξχεντ, Είσαι υπέροχ@ όπως είσαι μας βοηθάει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερο άγχος για το τι σκέφτονται οι άλλοι, ενώ παρουσιάζει ζητήματα σχετικά με τη φιλία, τα κοινωνικά δίκτυα και την ψυχική υγεία. Ένας γρήγορος οδηγός για την ευτυχία με χαρούμενη εικονογράφηση, που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Κείμενο οπισθόφυλλου:

Γράψε πέντε πράγματα για τον εαυτό σου που σου αρέσουν και σε κάνουν να είσαι εσύ.

Ποια είναι η αδυναμία σου και πώς μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως υπερδύναμη;

Άσε το κινητό σου στην άκρη και κάνε μία από τις αγαπημένες σου ασχολίες.

Εστιάζοντας στα καλά πράγματα για τον εαυτό μας που συχνά παραβλέπουμε, το Είσαι υπέροχ@ όπως είσαι σου θυμίζει ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, σκαρφιζόμαστε πράγματα καθώς προχωράμε – και στην πραγματικότητα κάνουμε πολύ καλή δουλειά! Με συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείς τα κοινωνικά μέσα με θετικό τρόπο, πώς να δέχεσαι την αποτυχία και πώς να βρίσκεις ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος, αυτό το βιβλίο με τη χαρούμενη εικονογράφηση θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερο άγχος για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Όταν αγαπήσεις τις ανασφάλειές σου και όλα όσα σε κάνουν μοναδικό, θα συνειδητοποιήσεις ότι ο μοναδικός άνθρωπος που χρειάζεται να είσαι είναι ο υπέροχος εαυτός σου.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Έμιλι Κόξχεντ είναι σχεδιάστρια, εικονογράφος και δημιουργός της Happy News, https://www.facebook.com/thehappynewspaper μιας εφημερίδας που λέει μόνο καλά νέα. Στόχος της είναι να φέρει λίγο περισσότερο φως σε αυτόν τον παράξενο πλανήτη μας, κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάνε. Έχει γράψει επίσης τα βιβλία Make someone happy, A creative journal for brightening the world around you και Find your happy.

Της αρέσει επίσης να βγάζει φωτογραφίες, να φτιάχνει μπισκότα, να πίνει τσάι και να περνάει χρόνο δίπλα στη θάλασσα.

Μετάφραση: Νοέλα Ελιασά, ISBN:  978-618-02-2068-1, Σελίδες:  176, Ημ. Έκδοσης: 01/11/2022, Τιμή: 14,40€